Laatste nieuws over veiligheid
41 t/m 60 (van 317 artikelen)
13 dec 16:20
Nu Duitsland heeft besloten dat vanaf woensdag een lockdown geldt in dat land, kan Nederland niet achterblijven en zijn aanvullende maatregelen nodig.
9 dec 19:52
Europol kan EU-landen voortaan waarschuwen voor jihadgangers en andere gevaarlijke personen, als het aan de Europese Commissie ligt.
4 dec 17:16
Turkije heeft langs de oostgrens met Iran een 81 kilometer lange veiligheidsmuur voltooid
2 dec 14:19
Klanten die geen mondkapje dragen worden niet geweigerd in supermarkten. Dat bevestigt brancheorganisatie Centraal Bureau Levensmiddelenhandel (CBL) na berichtgeving van De Telegraaf.
2 dec 10:47
Rijk en gemeenten moeten ervoor zorgen dat jongeren vertrouwen blijven houden in de toekomst, ondanks de coronabeperkingen waar ze nu mee te maken hebben.
30 nov 15:07
Burgemeester John Jorritsma van Eindhoven sluit een complete lockdown in de strijd tegen het coronavirus niet uit.
29 nov 12:41
De 25 burgemeesters in het Veiligheidsberaad hebben het kabinet gevraagd om Black Friday te verbieden. Maar dat wilde het kabinet niet.
2 nov 19:39
Het aantal besmettingen in Nederland is nog veel te hoog. Om die ernst kracht bij te zetten, schuift coronaminister Hugo de Jonge maandagavond aan bij het Veiligheidsberaad.
29 okt 13:32
Na de terreuraanslag in de Zuid-Franse kustplaats Nice is Frankrijk naar het hoogste bedreigingsniveau gegaan. Dat maakte premier Castex bekend.
22 okt 16:06
Boa's mogen vanaf 1 januari bij wijze van proef een wapenstok gaan dragen.
12 okt 19:47
Minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) benadrukt maandagavond voorafgaand aan het Veiligheidsberaad dat Nederland "de ernst van de situatie" moet inzien.
8 okt 17:35
De 25 burgemeesters die samen het Veiligheidsberaad vormen, maken zich "uiteraard" zorgen over de oplopende cijfers van het aantal coronabesmettingen.
5 okt 19:23
Burgemeesters in het Veiligheidsberaad willen af van het dringende advies om mondkapjes te dragen.
20 sep 8:46
De Verenigde Staten hebben in de nacht van zaterdag op zondag eenzijdig aangekondigd dat de VN-sancties tegen Iran weer van kracht zijn.
31 aug 15:18
Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) doet een dringende oproep aan het Veiligheidsberaad om quarantaineplekken beschikbaar te stellen voor asielzoekers.
20 aug 17:39
De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, Mike Pompeo, gaat donderdag naar de Verenigde Naties om internationale sancties tegen Iran nieuw leven in te blazen.
20 aug 12:18
Frankrijk gaat ondanks de staatsgreep in Mali door met militaire operaties tegen jihadisten in dat land.
20 aug 4:28
De Amerikaanse president Donald Trump wil dat de Verenigde Naties alle eerder opgeschorte sancties tegen Iran opnieuw instellen.
15 aug 8:35
Tot groot ongenoegen van de Verenigde Staten wordt een wapenembargo tegen Iran door de VN-Veiligheidsraad niet verlengd.
31 jul 7:38
Slachthuizen kunnen vrijdag tijdens het Offerfeest rekenen op extra controles van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA).
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi