Laatste nieuws over verblijfsvergunning
1 t/m 20 (van 33 artikelen)
19 apr 12:24
De IND heeft vorig jaar ongeveer tien mensen een verblijfsvergunning gegeven omdat die in een schrijnende situatie zaten.
17 apr 2:28
De Amsterdamse zussen Sofia (24) en Najoua (21) Sabbar mogen in Nederland blijven.
8 apr 16:03
De Amsterdamse burgemeester Femke Halsema heeft er bij staatssecretaris Ankie Broekers-Knol (Veiligheid en Justitie) op aangedrongen twee zusjes niet uit te zetten naar Marokko.
3 apr 9:03
Sofia (24) en Najoua (21) Sabbar wonen vrijwel hun hele leven in Amsterdam maar hebben geen verblijfsvergunning.
28 nov 15:31
Een derde daarvan was voor mensen uit Marokko, Oekraïne en India die in de EU kwamen wonen om er te werken, te studeren of zich bij familie te voegen.
29 apr 11:01
Vreemdelingen zijn verplicht een foto van het gezicht en tien vingerafdrukken te leveren bij hun aanvraag om een voorlopige verblijfsvergunning. Dat geldt ook voor Turken.
4 okt 16:02
De Belgische staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken heeft dit beslist.
22:00
De Spaanse Guardia Civil heeft een netwerk opgerold die gespecialiseerd is in het verkrijgen van verblijfsvergunningen in de landen van de Europese Unie door middel van nep huwelijken.
15 mei 8:17
Uit gegevens die door het Italiaanse ministerie van Binnenlandse Zaken zijn gepubliceerd, wordt vermeld dat Marokkaanse onderdanen onder de gemeenschappen behoren, die in grote getallen illegaal in Italië aanwezig zijn.
20 feb 20:01
De Duitse vluchtelingen- en migratiedienst (BAMF) mag binnenkort mobieltjes van asielzoekers opeisen om de gegevens die erop staan te controleren. Dat kan nodig zijn om te bepalen of iemand kans maakt op een verblijfsvergunning of moet worden uitgezet.
23 jan 15:45
De lokale autoriteiten van de stad Settat besloten om een Belgische die illegaal in Marokko verbleef uit te zetten. De Belgische had geen geldig Marokkaans visum of verblijfsvergunning.
11 jan 21:02
Koning Mohammed VI heeft instructies gegeven om de omstandigheden te verbeteren voor de integratie in het Koninkrijk van vreemdelingen, in het bijzonder de Sub-Saharanen, meldt het ministerie van Binnenlandse Zaken in een verklaring.
8 dec 13:20
De man, Mustapha el Y., probeerde zichzelf woensdag in brand te steken voor de Marokkaanse ambassade in Madrid om aandacht voor zijn situatie omtrent zijn verblijfsvergunning te eisen.
28 okt 20:53
In de Europese Unie is een behoorlijk aantal verblijfsvergunningen uitgegeven aan Marokkanen.
21 okt 12:16
Een hoogzwangere vrouw uit Congo is lange tijd vastgehouden op luchthaven Mohammed V in Casablanca.
17 jun 19:10
Staatssecretaris Klaas Dijkhoff (Veiligheid en Justitie) heeft terecht de verblijfsvergunning ingetrokken van een Marokkaanse man die al veertig jaar in Nederland woont maar ongeveer de helft daarvan in de gevangenis doorbracht voor zware misdaden.
22 okt 17:20
In 2014 kregen maar liefst 96.273 Marokkanen een verblijfsvergunning voor een Europees land.
10 feb 18:40
In Marokko hebben 18.000 illegale migranten vorig jaar een verblijfsvergunning gekregen.
4 dec 13:43
Mensen zonder formele nationaliteit moeten in Nederland recht krijgen op een verblijfsvergunning.
20 sep 15:51
Buitenlanders die minimaal 1,25 miljoen euro investeren in het bedrijfsleven in Nederland kunnen vanaf 1 oktober een tijdelijke verblijfsvergunning krijgen.
1 2 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi