Laatste nieuws over verbod
61 t/m 80 (van 390 artikelen)
17 apr 16:12
Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft besloten een uitzonderlijke 'toeristenvergoeding' toe te kennen aan de in het buitenland gestrande Marokkanen.
17 apr 13:30
De Verenigde Arabische Emiraten (VAE) probeerden op een geautoriseerde repatriëringsvlucht voor Israëlische onderdanen ook 74 eigen onderdanen uit Marokko terug te halen, zonder medeweten van Rabat
16 apr 12:55
Honderden demonstranten hebben zich woensdag voor het Marokkaans consulaat in Istanbul verzameld om te protesteren tegen de maatregelen van de Marokkaanse autoriteiten.
15 apr 18:09
Momenteel zijn er nog bijna 10.000 Nederlanders in het buitenland die terug naar huis willen.
15 apr 1:26
Een vlucht met zeventig gestrande Nederlanders is dinsdagavond vertrokken uit de Saoedische hoofdstad Riyad. Aan boord zijn ook honderd Italianen, die in Rome worden afgezet.
14 apr 21:24
Zangeres Anouk zit niet in het vliegtuig met Nederlanders dat dinsdag uit Marokko is vertrokken.
14 apr 19:41
Zes Nederlanders, onder wie een baby, die door de coronapandemie waren gestrand in Marokko zijn met een Franse vlucht onderweg terug naar huis.
14 apr 18:33
De autoriteiten in Marokko staan toe dat gestrande Belgische Marokkanen (met de dubbele nationaliteit) naar huis kunnen terugkeren.
13 apr 10:28
Marokkaanse Nederlanders die vast zitten in Marokko kunnen mogelijk niet weg door de moeizame verhoudingen tussen Marokko en Nederland.
9 apr 18:54
Onder de gestrande reizigers in Marokko zitten ook veel Belgische onderdanen die door het Marokkaans vliegverbod niet huiswaarts kunnen keren
9 apr 14:37
Minister Stef Blok (Buitenlandse Zaken) doet een "dringend beroep" op Marokko om de Nederlandse reizigers die in het land vastzitten te laten gaan.
7 apr 17:24
Marokkanen die in het buitenland gestrand zijn geraakt door opgeschorte passagiersverbindingen vanwege het coronavirus hebben een open brief aan koning Mohammed VI gestuurd.
6 apr 17:55
Een groep van een paar honderd Nederlandse Marokkanen zit sinds de opschorting van het vliegverkeer vast in Marokko
5 apr 14:45
De gestrande Marokkaanse toeristen worden sinds de opschorting van het luchtverkeer ondergebracht in hotels in Istanbul
2 apr 12:20
Luchtvaartmaatschappijen mogen alleen vouchers geven ter compensatie van geannuleerde vluchten als de klant daarmee akkoord gaat. Als passagiers geen waardebon willen, moeten zij gewoon hun geld terugkrijgen.
2 apr 11:29
Een brede meerderheid in de Tweede Kamer wil dat de regering met een coulanceregeling komt voor in het buitenland gestrande Nederlanders die hoge kosten hebben moeten maken.
1 apr 16:08
Duitsland gaat het contactverbod en andere maatregelen tegen het coronavirus verlengen tot minstens het einde van de paasvakantie.
29 mrt 14:01
De autoriteiten in Groenland hebben de verkoop van alcohol in de hoofdstad Nuuk tijdelijk verboden om kinderen te beschermen tegen geweld en misbruik thuis, nu de scholen zijn gesloten vanwege de coronacrisis.
24 mrt 10:23
De gezondheidscommissie in de Chinese provincie Hubei, waar het coronavirus voor het eerst is vastgesteld in de stad Wuhan, heft per 25 maart alle reisrestricties voor de provincie op.
23 mrt 14:23
Meerdere landen in Europa organiseren vluchten om EU-burgers terug te halen die vanwege het coronavirus moeite hebben om weer thuis te komen.
<< < 2 3 4 5 6 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi