Laatste nieuws over verenigd koninkrijk
1 t/m 20 (van 147 artikelen)
14 sep 17:19
De aarde is mogelijk niet de enige planeet waar leven voorkomt. Hoog in de dampkring van de planeet Venus hebben wetenschappers sterke aanwijzingen voor leven gevonden.
12 sep 16:22
Het farmaciebedrijf AstraZeneca en de Universiteit van Oxford hebben de klinische test van hun experimentele coronavaccin hervat.
9 sep 8:53
De Britse farmaceut AstraZeneca en de Universiteit van Oxford onderbreekt de vergevorderde proeven met een mogelijk coronavaccin om veiligheidsredenen, meldt de gezondheidsnieuwswebsite Stat News.
7 sep 9:13
De Britse politie heeft een 27-jarige man aangehouden die wordt verdacht van steekpartijen in de stad Birmingham.
6 sep 20:59
De Britse politie heeft beelden vrijgegeven van de man die verdacht wordt van het neersteken van acht mensen in Birmingham.
6 sep 18:01
In de Britse stad Birmingham is de politie in groten getale aanwezig in een poging de dader van een reeks steekincidenten te pakken.
28 aug 13:34
De Britse graffitikunstenaar Banksy heeft geld gedoneerd aan een organisatie die bootvluchtelingen op de Middellandse Zee helpt met een reddingsschip, meldt de Britse krant The Guardian.
20 aug 15:16
De man die zijn oudere broer hielp een bloedige zelfmoordaanslag te plegen in Manchester, is veroordeeld tot een gevangenisstraf van minstens 55 jaar.
19 aug 23:39
De Verenigde Staten beloven de Britse regering niet te streven naar de doodstraf voor twee Daesh-terroristen die mensen onthoofden.
10 aug 12:01
China heeft tegen elf Amerikanen, onder wie de Republikeinse senators Ted Cruz en Marco Rubio, sancties uitgevaardigd.
6 aug 21:09
De Verenigde Staten hebben het algemene gezondheidsadvies aan Amerikanen ingetrokken om wereldwijd reizen te vermijden vanwege de coronacrisis.
4 aug 21:11
De verwoestende explosie in de haven van de Libanese hoofdstad Beiroet heeft aan zeker dertig mensen het leven gekost.
31 jul 13:47
Miljoenen mensen in het noorden van Engeland vallen sinds vrijdag weer onder nieuwe lockdownregels.
24 jul 13:31
De Britse premier en hersteld coronapatiënt Boris Johnson heeft iedereen opgeroepen zich in de aanloop naar de winter te laten inenten tegen griep.
23 jul 11:33
Het aantal coronabesmettingen dat is vastgesteld in Europa, is de 3 miljoen voorbij. Dat meldt persbureau AFP op basis van een eigen telling.
20 jul 13:11
Een nieuwe behandeling van mensen met het coronavirus kan het aantal sterfgevallen volgens de eerste onderzoeksresultaten mogelijk fors verlagen.
18 jul 9:03
Een agent van de politie in Londen is vrijdag geschorst nadat een video was opgedoken waarop te zien is dat hij een zwarte verdachte met zijn knie in bedwang hield.
14 jul 1:24
De Britse regering stelt het dragen van een mondkapje in de winkel en supermarkt in Engeland vanaf 24 juli verplicht.
12 jul 14:06
Twitter heeft de accounts van meer dan vijftig rechts-radicale groeperingen en personen geblokkeerd in onder meer Duitsland, Frankrijk, Italië, Groot-Brittannië en ook Nederland.
9 jul 20:57
Een man uit het Engelse Luton die eerder nog onder een veroordeling voor een aanslag bij Buckingham Palace wist uit te komen, moet nu alsnog de cel in.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi