Laatste nieuws over verenigd koninkrijk
21 t/m 40 (van 520 artikelen)
20 apr 12:18
Julian Assange, de Australische oprichter van het klokkenluidersplatform WikiLeaks, mag door het Verenigd Koninkrijk worden uitgeleverd aan de Verenigde Staten.
19 apr 16:36
Artsen en onderzoekers in diverse landen zoeken naar een verklaring voor een opvallende stijging van het aantal jonge kinderen met acute hepatitis.
15 apr 19:16
In het Verenigd Koninkrijk is volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) bij tientallen kinderen acute hepatitis vastgesteld zonder verklaarbare redenen.
14 apr 20:08
De 33-jarige El Shafee Elsheikh, bijgenaamd Jihadi George, is door de jury van een Amerikaanse rechtbank schuldig bevonden aan onder meer dodelijke gijzeling en samenzwering tot moord.
13 apr 13:44
De 26-jarige Ali Harbi die in oktober de Britse parlementariër David Amess vermoordde, is tot een "volledige" levenslange gevangenisstraf veroordeeld.
11 apr 14:31
De 26-jarige Ali Harbi Ali is maandag schuldig bevonden aan het doden van de Britse parlementariër David Amess.
4 apr 19:13
Ryanair heeft maandag meerdere vluchten geannuleerd vanwege personeelstekorten als gevolg van de coronapandemie.
30 mrt 21:20
Winkels in het Verenigd Koninkrijk (VK) zitten met lege schappen voor tomaten.
24 mrt 16:04
Het Havenbedrijf Rotterdam wil dat er een Europees onderzoek komt naar de gevolgen van een nieuw systeem dat de uitstoot van schadelijk gassen door schepen moet verminderen.
23 mrt 14:16
Rusland wil dat zogeheten "onvriendelijke landen" die olie of gas kopen van het land in roebels betalen.
21 mrt 19:18
Ook Duitsland wil dat olieproducerende landen in de Golfregio meer gaan oppompen om zo de hoge olieprijzen tegen te gaan.
16 mrt 12:32
Twee in Iran gevangengezette Britten van Iraanse komaf zijn na jaren vrijgelaten en hebben de Islamitische Republiek verlaten.
16 mrt 8:29
De Britse premier Boris Johnson begint woensdag aan een bezoek aan de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) en Saoedi-Arabië.
13 mrt 4:06
Britten die hun huis openstellen voor Oekraïense vluchtelingen krijgen een bonus van 350 pond (418 euro) per maand.
9 mrt 13:16
Het Britse Kelix bio kondigt zijn intrede in Marokko aan met de overname van Pharmaceutical Institute, een van de belangrijkste fabrikanten en distributeurs van farmaceutische producten in Marokko.
7 mrt 16:44
Eventuele sancties tegen Rusland op het gebied van olie en gas mogen niet leiden tot onbeheersbare risico's voor de leveringszekerheid.
4 mrt 10:13
Russische troepen hebben de controle over de Oekraïense kerncentrale Zaporizja overgenomen, melden de regionale autoriteiten. Bij het complex werd in de nacht van donderdag en vrijdag gevochten.
27 feb 14:22
De ambassades van het Verenigd Koninkrijk (VK), de Europese Unie (EU), Oekraïne en Rusland in Marokko zijn op sociale netwerken verwikkeld in een digitale strijd.
25 feb 9:23
De Franse minister van Buitenlandse Zaken Jean-Yves Le Drian vreest dat Rusland binnenkort ook Moldavië en Georgië gaat binnenvallen.
24 feb 3:55
De Veiligheidsraad van de Verenigde Naties komt in de nacht van woensdag op donderdag om 03. 30 uur (Nederlandse tijd) bijeen in een spoedzitting om de situatie in Oekraïne te bespreken.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi