Laatste nieuws over verenigd koninkrijk
121 t/m 140 (van 156 artikelen)
10 jan 10:07
De vliegtuigcrash woensdag nabij Teheran is volgens de baas van de Iraanse burgerluchtvaartautoriteit niet veroorzaakt door een raket.
19 dec 11:03
Het Royal Derby Ziekenhuis zegt het eerste ziekenhuis in het VK te zijn die steriele hijabs beschikbaar stelt voor personeel, verpleegkundigen en artsen voor gebruik in de operatiekamer
13 dec 13:03
De Britse premier Boris Johnson heeft bij de verkiezingen de benodigde meerderheid behaald om zijn brexitdeal ongestoord door het parlement te loodsen.
11 dec 19:07
De aanpak van toenemende moslimhaat in het Verenigde Koninkrijk is bij de verkiezingen morgen de "belangrijkste kwestie" voor Britste moslims
9 dec 19:46
Het stel is gearresteerd na de racistische aanval op het 14-jarig meisje, meldt de politie van South Yorkshire.
30 nov 8:46
De dader van de steekpartij in Londen is de 28-jarige Usman Khan. Dat heeft de Britse politie in de nacht van vrijdag op zaterdag naar buiten gebracht.
29 nov 15:44
De politie in Londen heeft op London Bridge een persoon doodgeschoten. Dat meldt het Britse Sky News op basis van politiebronnen.
28 nov 9:06
De Premier zegt dat de conservatieve partij nog vóór de kerst een onderzoek zal instellen naar beschuldigingen van moslimhaat door leden van zijn partij
24 nov 17:13
De vrouw confronteerde de man voor het maken van antisemitische opmerkingen tegen een Joodse passagier en zijn zoontje in de Londense metrolijn.
21 nov 9:43
De sportvrouw overleed aan de gevolgen van hersenletsel die ze op liep tijdens de 'Fast and Furious Fight Series'-MMA-wedstrijd in Southampton afgelopen zaterdag
20 nov 11:04
De conservatieve Tory-partij in het Verenigde Koninkrijk heeft een aantal leden geschorst wegens het doen van islamofobe uitspraken, meldt de BBC.
31 okt 11:08
In Londen werd eerder dit jaar de eerste balletschool voor moslimkinderen geopend en verwelkomde daarmee moslimmeisjes die ervan dromen ballerina te worden.
16 okt 15:09
Bijna de helft van alle religieuze haatmisdrijven werd gepleegd tegen moslims, zegt Home Office in een rapport
26 sep 10:31
Minister Stef Blok van Buitenlandse Zaken heeft in New York gezegd dat hij geen reden heeft te twijfelen aan het oordeel van buitenlandse mogendheden dat Iran achter de aanval op olie-faciliteiten in Saoedi-Arabië zit.
24 sep 8:04
Frankrijk, Duitsland en Groot-Brittannië zeggen dat Iran achter de aanval zit op twee Saoedische olie-installaties vorige week.
23 sep 9:07
De Britse premier Boris Johnson denkt dat Iran achter de aanval van ruim een week geleden op twee Saoedische olie-installaties zat.
19 sep 19:09
De politicus riep op internet tot de sluiting van de Britse grenzen voor moslims en suggereerde dat gematigde aanhangers van de islam medeplichtig waren aan terreur.
19 sep 16:42
De grootste anti-terreurofficier van Groot-Brittannië, Neil Basu, zegt dat de politie de dreiging serieus neemt
19 sep 8:41
Mensen die niet meer als chauffeur voor Uber mogen rijden, kunnen daartegen in beroep gaan. Het bedrijf lanceert namelijk een geschillencommissie in Nederland.
18 sep 8:13
Saoedi-Arabië neemt deel aan de internationale missie onder leiding van de Verenigde Staten om de scheepvaart te beschermen in de Straat van Hormuz.
<< < 5 6 7 8 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi