Laatste nieuws over verenigd koninkrijk
141 t/m 160 (van 471 artikelen)
15 apr 9:44
Griekenland wil af van de quarantaineplicht voor toeristen uit de Europese Unie.
14 apr 9:59
De Braziliaanse variant (P1) van het coronavirus verspreidt zich volgens een schatting van het Outbreak Management Team (OMT) bijna de helft sneller dan de 'klassieke' versie van het virus.
14 apr 1:41
Het Verenigd Koninkrijk wil in navolging van de Verenigde Staten bijna al zijn troepen uit Afghanistan hebben teruggetrokken op 11 september dit jaar, meldt de Britse krant The Times.
13 apr 6:11
De Britse coronavariant is volgens een nieuwe studie toch niet dodelijker dan zijn voorgangers. Ook de klachten die de Britse variant kan veroorzaken zijn niet ernstiger.
8 apr 21:06
Saoedi-Arabië hoopt met een reeks nieuwe overeenkomsten een inhaalslag te maken op het gebied van duurzame energie.
7 apr 10:21
De Britten worden opgeroepen zich te laten inenten met het AstraZeneca-vaccin en zich niet te laten afschrikken door berichten dat het mogelijk bloedproppen veroorzaakt.
6 apr 8:58
Een deel van de coronamaatregelen in Engeland wordt vanaf volgende week maandag zoals gepland versoepeld, zo heeft de Britse premier Boris Johnson bekendgemaakt.
5 apr 5:36
Britten kunnen vanaf 9 april twee keer per week een gratis coronasneltest doen. Dat kondigde de Britse regering maandag aan.
4 apr 10:35
Een proef met coronapaspoorten moet nog deze maand van start gaan in het Verenigd Koninkrijk.
3 apr 12:50
Zeven mensen zijn in het Verenigd Koninkrijk overleden als gevolg van zeldzame bloedstolsels nadat zij waren ingeënt met het coronavaccin van farmaceut AstraZeneca.
29 mrt 13:03
Engeland heeft maandag een grote stap gezet bij het versoepelen van de lockdown.
28 mrt 17:29
Meer dan 30 miljoen inwoners van het Verenigd Koninkrijk hebben tot nu toe hun eerste coronaprik gekregen
27 mrt 11:48
De Britse regering wil zijn inwoners voor de derde keer gaan inenten tegen Covid-19.
23 mrt 11:09
De Britse regering voert een forse boete in voor Engelsen die in coronatijd toch op vakantie in het buitenland gaan.
21 mrt 12:04
Het is nog te vroeg voor Britten om een zomervakantie in het buitenland te boeken, waarschuwt de Britse minister van Defensie Ben Wallace.
17 mrt 15:14
De EU zal de export van coronavaccins blokkeren als de landen van bestemming coronavaccins of bestanddelen voor zichzelf blijven houden.
17 mrt 11:23
Een geplande uitbreiding van het Britse kernwapenarsenaal valt slecht in Rusland en Iran. Moskou zegt dat het plan schadelijk is voor de "internationale stabiliteit".
16 mrt 14:22
Het reproductiegetal (het aantal mensen dat een besmette persoon opnieuw besmet) blijft oplopen, aldus minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid.
14 mrt 19:58
AstraZeneca zegt dat er geen verhoogd risico op bloedstolsels is bij mensen die een prik hebben gehad met het coronavaccin van de farmaceut.
13 mrt 7:21
Een derde coronagolf is niet meer af te wenden. Die vrees spreekt viroloog Bert Niesters van het Universitair Medisch Centrum Groningen uit in het Nederlands Dagblad.
<< < 6 7 8 9 10 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi