Laatste nieuws over verenigd koninkrijk
161 t/m 180 (van 507 artikelen)
4 jun 23:03
Het aantal nieuwe coronagevallen in het Verenigde Koninkrijk vertoont al verscheidene dagen een stijgende lijn.
29 mei 9:23
In Vietnam is een hybride variant van mutaties van het coronavirus aangetroffen die het eerst werden gedetecteerd in India en het Verenigd Koninkrijk
23 mei 6:47
De vaccins van Pfizer/BioNTech en AstraZeneca werken bijna net zo goed tegen de Indiase variant van het coronavirus als tegen de Britse mutant
14 mei 22:17
Bij de productie van zonnepanelen in de Chinese regio Xinjiang zouden Oeigoerse minderheden met dwang te werk worden gesteld.
12 mei 5:19
De Indiase coronavirusvariant B. 1. 617 is tot nu toe al in 44 landen vastgesteld, meldt de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) woensdag.
11 mei 17:57
De FIFA heeft geïnteresseerde confederaties en landen tijdens een virtuele bijeenkomst bijgepraat over de mensenrechtensituatie in Qatar.
11 mei 3:57
China heeft maandag geëist dat de Verenigde Staten, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk een videoconferentie van de Verenigde Naties (VN) over Pekings onmenselijke optreden tegenover moslims annuleren.
9 mei 3:12
Sadiq Khan is zaterdag zoals verwacht herkozen als burgemeester van Londen.
7 mei 16:13
De Franse president Emmanuel Macron roept de Amerikanen en Britten op te stoppen met het blokkeren van de uitvoer van coronavaccins.
6 mei 3:06
De Britse premier Boris Johnson heeft twee patrouilleschepen van de marine naar het Kanaaleiland Jersey gestuurd vanwege het conflict met Frankrijk over visserijrechten.
5 mei 20:07
De Marokkaanse export van medicinale cannabis is vooral bedoeld voor Nederland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk (VK).
2 mei 17:09
Het Verenigd Koninkrijk spreekt Iraanse berichten over de vrijlating van de Iraans-Britse Nazanin Zaghari-Ratcliffe tegen.
30 apr 15:47
Een Britse politieagent is veroordeeld tot vier jaar en vier maanden celstraf voor het lidmaatschap van een verboden neonazistische en terroristische groepering.
24 apr 0:30
De Britse onderneming Xlinks is van plan Marokko en het Verenigd Koninkrijk te verbinden middels een 3800 kilometer lange onderwaterkabel voor elektriciteit.
23 apr 18:27
Het is heel waarschijnlijk dat de Marokkaanse export van verse groente en fruit aan het Verenigd Koninkrijk (VK) de Spaanse of Nederlandse export zal overtreffen.
16 apr 11:36
De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft haar plannen voor een controversiële avondklok verdedigd in het parlement.
15 apr 9:44
Griekenland wil af van de quarantaineplicht voor toeristen uit de Europese Unie.
14 apr 9:59
De Braziliaanse variant (P1) van het coronavirus verspreidt zich volgens een schatting van het Outbreak Management Team (OMT) bijna de helft sneller dan de 'klassieke' versie van het virus.
14 apr 1:41
Het Verenigd Koninkrijk wil in navolging van de Verenigde Staten bijna al zijn troepen uit Afghanistan hebben teruggetrokken op 11 september dit jaar, meldt de Britse krant The Times.
13 apr 6:11
De Britse coronavariant is volgens een nieuwe studie toch niet dodelijker dan zijn voorgangers. Ook de klachten die de Britse variant kan veroorzaken zijn niet ernstiger.
<< < 7 8 9 10 11 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi