Laatste nieuws over verenigde naties
101 t/m 120 (van 319 artikelen)
12 mei 5:02
De Verenigde Naties buigen zich woensdag over het lot van de Oeigoeren, een minderheid in China die te lijden heeft onder het communistische regime.
11 mei 11:41
De Verenigde Naties hebben hun grote zorg uitgesproken over de escalatie van het geweld in Israël en de bezette Palestijnse gebieden.
11 mei 3:57
China heeft maandag geëist dat de Verenigde Staten, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk een videoconferentie van de Verenigde Naties (VN) over Pekings onmenselijke optreden tegenover moslims annuleren.
10 mei 16:22
De Verenigde Naties (VN) heeft 10 mei uitgeroepen tot Internationale Argandag (International Day of Argania).
7 mei 17:33
De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft voor het eerst een Chinees coronavaccin, dat van staatsbedrijf Sinopharm, goedgekeurd voor wereldwijd gebruik.
3 mei 19:32
Duitsland heeft maandag een recent rapport van Human Rights Watch (HRW) afgewezen waarin staat dat Israël zich schuldig maakt aan apartheid
30 apr 3:36
Een gedetineerde van de Amerikaanse marinebasis en gevangenis voor terreurverdachten Guantanamo Bay gaat bij de Verenigde Naties een klacht indienen
27 apr 9:51
Israël maakt zich schuldig aan apartheid tegen Palestijnen en moet hiervoor vervolgd worden, stelt Human Rights Watch.
23 apr 16:43
De Ibn Tofaïl Universiteit in Kénitra, de Internationale Universiteit van Rabat (IUR) en de Moulay Ismail Universiteit in Meknes zijn opgenomen in de wereldranglijst van Times Higher Education (THE).
14 apr 14:44
Bijna de helft van alle vrouwen in 57 landen heeft te maken met wetten die bepalen wat zij wel of niet met hun eigen lijf mogen doen
10 apr 15:50
De militaire junta van Myanmar heeft vrijdag negentien mensen ter dood veroordeeld.
10 apr 15:31
Het Polisario-Front gaat "een procedure starten" een om zetel te bemachtigen bij de Verenigde Naties.
9 apr 16:38
Marokko heeft vandaag 307.200 doses van het AstraZeneca-vaccin ontvangen vanuit Zuid-Korea
7 apr 17:56
De Amerikaanse regering van president Biden hervat de hulp aan de Palestijnen die onder de vorige president Trump was gestopt.
5 apr 18:01
Tien gepensioneerde admiraals zijn in Turkije opgepakt nadat ze samen met bijna honderd andere oud-marineofficieren hadden geklaagd over een bouwproject van de regering van president Erdogan.
1 apr 8:38
Meer dan 8000 mensen hebben zichzelf in veiligheid gebracht na een aanval van gewapende milities op de Mozambikaanse plaats Palma, in de buurt van een groot internationaal gasproject.
30 mrt 11:57
Portugal stuurt circa zestig militairen naar Mozambique om te helpen in de strijd tegen een terreurgroep die zegt onderdeel van Daesh te zijn.
30 mrt 9:09
De Syrische leider Bashar al-Assad en zijn echtgenote zijn hersteld van hun besmetting met het coronavirus.
28 mrt 18:59
De Verenigde Naties zijn "serieus in gesprek" met China om onbeperkte toegang te krijgen tot de regio Xinjiang waar Peking volgens mensenrechtenorganisaties en VN-experts de Oeigoerse moslimminderheid onderdrukt.
17:27
Frankrijk wil zijn stokbrood laten plaatsen op de lijst van cultureel werelderfgoed.
<< < 4 5 6 7 8 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi