Laatste nieuws over verenigde naties
1 t/m 20 (van 301 artikelen)
29 nov 19:45
De Marokkaanse koning heeft vandaag opgeroepen tot hervatting van de dialoog tussen Israël en Palestina.
25 nov 9:27
De omstreden generaal Ahmed Naser al-Raisi is verkozen tot de nieuwe baas van de internationale politieorganisatie Interpol.
23 nov 20:32
De gezant van de Verenigde Naties voor Libië is een maand voor de verkiezingen in het Noord-Afrikaanse land opgestapt.
23 nov 9:22
Bijna de helft van de wereldbevolking is ondervoed of te zwaar. Volgens onderzoek gepubliceerd in het Global Nutrition Report (GNR) kampt 48 procent van alle mensen met gezondheidsproblemen door voeding.
23 nov 9:05
El Salvador moet de bitcoin niet als wettig betaalmiddel gebruiken. Het gebruik van de cryptomunt brengt namelijk aanzienlijke risico's met zich mee, vindt het Internationaal Monetair Fonds (IMF).
22 nov 18:15
De Marokkaanse ambassadeur bij de Verenigde Naties (VN), Omar Hillale, heeft in een brief aan de VN-Veiligheidsraad hard uitgehaald naar Sultana Khaya.
21 nov 20:50
Nabestaanden van elf Israëlische atleten die in 1972 tijdens de Olympische Spelen in München omkwamen bij een aanslag, eisen 110 miljoen euro smartengeld.
12 nov 3:11
De Amerikaanse en Europese delegaties van de VN-Veiligheidsraad hebben Belarus veroordeeld om de situatie aan de grens met Polen.
10 nov 19:15
De secretaris-generaal van de Verenigde Naties António Guterres wil dat asielzoekers niet worden gebruikt voor politieke doeleinden, zoals volgens hem nu het geval is rond de Pools-Belarussische grens.
8 nov 3:35
Het aantal mensen dat op de rand van acute hongersnood balanceert is dit jaar snel gestegen.
6 nov 8:19
Onderzoekers van de VN-vredesmissie in de Sahara (MINURSO) hebben bevestigd dat de drie Algerijnse vrachtwagenchauffeurs zijn omgekomen in Bir Lahlou, een verboden gebied in de Sahara.
5 nov 17:53
Leden van de VN-vredesmissie in de Sahara (MINURSO) zijn in de bufferzone in de Sahara om de vermeende moord op twee Algerijnse vrachtwagenchauffeurs en hun gids te onderzoeken.
5 nov 17:17
De Mensenrechtenraad van de Verenigde Naties heeft de coupplegers in Soedan opgeroepen terug te treden en de macht terug te geven aan de gekozen regering.
30 okt 16:24
De Veiligheidsraad van de Verenigde Naties (VN) heeft het mandaat van de VN-vredesmissie in de Sahara (MINURSO) met een jaar verlengd, tot en met 31 oktober 2022.
30 okt 14:44
Duizenden demonstranten zijn zaterdag op enkele plaatsen in de Soedanese hoofdstad Khartoem opnieuw de straat opgegaan om te protesteren tegen de plegers van de staatsgreep in het Afrikaanse land.
30 okt 7:19
De militaire leider die maandag de macht greep in Soedan, generaal Abdel Fatah al-Burhan, is van plan om komende week een nieuwe regeringsleider aan te wijzen.
28 okt 21:59
De Verenigde Staten (VS) hadden woensdag moeite bij de goedkeuring van een ontwerpresolutie om de VN-missie in de Sahara (MINURSO) met een jaar te verlengen.
28 okt 0:29
De Afrikaanse Unie heeft lidstaat Soedan geschorst vanwege de militaire staatsgreep in het land
24 okt 15:52
Israël gaat 1355 nieuwe huizen bouwen voor kolonisten op de door Israël bezette Westelijke Jordaanoever, zei het ministerie van Bouw zondag.
23 okt 10:25
Saoedi-Arabië is in 2060 CO2-neutraal. De grootste olie-exporteur ter wereld deed de toezegging tijdens de opening van een klimaatconferentie in hoofdstad Riyadh.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi