Laatste nieuws over verenigde naties
141 t/m 160 (van 390 artikelen)
19 aug 17:18
Een paar dagen na hun machtsovername voeren de radicale Taliban in Afghanistan hun zoektocht op naar Afghanen die met de Amerikanen of NAVO-troepen zouden hebben samengewerkt.
17 aug 10:34
China heeft scherpe kritiek geuit op de "haastige terugtrekking" van de Amerikaanse troepen uit Afghanistan en het Amerikaanse buitenlandbeleid.
9 aug 22:36
De Algerijnse president Abdelmadjid Tebboune heeft "geen antwoord" op de handreiking van koning Mohammed VI die bedoeld was om de betrekkingen tussen Marokko en Algerije te herstellen.
4 aug 22:03
Precies een jaar na de verwoestende mega-explosie in de haven van Beiroet heeft een internationale donorconferentie voor de noodlijdende bevolking van Libanon ruim 310 miljoen euro opgeleverd.
4 aug 8:04
Nederland maakt eenmalig 10 miljoen euro extra vrij om Libanon te helpen bij de nasleep van de grote explosie in Beiroet.
26 jul 12:35
Sinds de aftocht van internationale partners in Afghanistan in mei begon, zijn er in die maanden bijna 2.400 burgers gewond geraakt of omgekomen door de oorlog in het land.
14 jul 12:47
Staatssecretaris Ankie Broekers-Knol (Asiel) moet beter onderbouwen dat de VN-organisatie UNRWA Palestijnse vluchtelingen kan beschermen in de Gazastrook.
10 jul 11:54
Haïti heeft Washington en de VN om troepen gevraagd om zijn havens, luchthaven en andere strategische plaatsen te beveiligen
9 jul 16:37
Israëlische nederzettingen op de Westelijke Jordaanoever zijn volgens een VN-mensenrechtenonderzoeker een oorlogsmisdaad.
9 jul 10:29
De Amerikaanse regering wil een tiental Chinese bedrijven toevoegen aan een economische zwarte lijst vanwege vermeende schendingen van de mensenrechten in de regio Xinjiang.
1 jul 22:14
Franse aanklagers zijn een onderzoek begonnen naar vier grote modeconcerns die mogelijk gebruikmaken van katoen uit de Chinese regio Xinjiang.
28 jun 11:49
Racisme tegen mensen van Afrikaanse afkomst is in veel werelddelen nog systematisch.
22:21
De Verenigde Naties (VN) heeft donderdag in Rabat een Counter-Terrorism Office geopend in de Marokkaanse hoofdstad Rabat.
24 jun 15:58
"Ik ben geen burgemeester van een stad waar mensenrechten worden geschonden, dat weiger ik te accepteren."
23 jun 18:22
Prinses Latifa, de dochter van de heerser van Dubai, heeft via haar advocaten een teken van leven gegeven.
20 jun 14:49
De Marokkaanse koning Mohammed VI heeft zaterdag een felicitatiebericht verstuurd aan de VN-chef nadat hij werd benoemd voor een tweede termijn als secretaris-generaal van de VN.
18 jun 15:47
De Algemene Vergadering van de Verenigde Naties heeft António Guterres benoemd voor een tweede termijn als secretaris-generaal van de volkerenorganisatie.
15 jun 19:57
Nationalistische Israëlische kolonisten zijn dinsdag begonnen aan een omstreden mars door Jeruzalem.
8 jun 16:56
De Veiligheidsraad van de Verenigde Naties steunt de kandidatuur van António Guterres, die een tweede termijn als secretaris-generaal van de VN ambieert.
5 jun 23:06
Het dodental van het bloedbad dat is aangericht in de plaats Solhan in het West-Afrikaanse Burkina Faso is opgelopen tot boven de 130, meldt de regering.
<< < 6 7 8 9 10 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi