Laatste nieuws over verenigde naties
161 t/m 180 (van 426 artikelen)
21 sep 16:43
De Amerikaanse president Joe Biden heeft bij zijn toespraak tot de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties, gezegd dat wat hem betreft een beslissend decennium in de geschiedenis van de mensheid is aangebroken.
21 sep 4:45
Ministers van het Verenigd Koninkrijk, China, Frankrijk, Duitsland en Rusland zullen deze week toch geen ontmoeting hebben met afgevaardigden van Iran, in de hoop de vastgelopen gesprekken over het atoomakkoord uit 2015 vlot te trekken.
20 sep 19:18
Het begrip Koude Oorlog is niet iets waar president Joe Biden in gelooft, zal de Amerikaanse president dinsdag zeggen in zijn toespraak tot de Verenigde Naties.
17 sep 16:54
De missie van de Verenigde Naties in Afghanistan is met zes maanden verlengd.
16 sep 20:56
Sigrid Kaag treedt terug als demissionair minister van Buitenlandse Zaken. Ze deed dat nadat de Tweede Kamer een motie van afkeuring had aangenomen vanwege de chaotisch verlopen evacuatie uit Afghanistan.
16 sep 19:20
De Spaanse Minister van Buitenlandse Zaken José Manuel Albares is optimistisch over de toekomst van de diplomatieke betrekkingen met Marokko.
16 sep 10:43
De wereld is niet groener geworden na de lockdowns vanwege het coronavirus, staat in een rapport van de Wereld Meteorologische Organisatie (WMO) van de Verenigde Naties.
15 sep 22:31
Marokko heeft goedkeuring gegeven aan de secretaris-generaal Antonio Guterres van de Verenigde Naties (VN) voor de benoeming van Staffan de Mistura als zijn nieuwe persoonlijke gezant voor de Sahara
14 sep 9:27
De Russische president Vladimir Poetin heeft in gesprek met zijn Syrische ambtsgenoot Bashar al-Assad uitgehaald naar Turkije en de Verenigde Staten, omdat die landen soldaten in Syrië gestationeerd hebben.
20:34
De internationale gemeenschap heeft voor ruim 1 miljard dollar (bijna 850.000 miljoen euro) aan hulp voor Afghanistan toegezegd.
10 sep 21:40
Voormalig president van Portugal Jorge Sampaio is vrijdag op 81-jarige leeftijd overleden. Hij stierf thuis in de hoofdstad Lissabon.
2 sep 18:36
Marokko heeft woensdag 650.400 doses van het coronavaccin van AstraZeneca ontvangen.
1 sep 5:12
De Verenigde Staten hebben vorige week een vergunning afgegeven die hen en hun contractanten machtigt om ook na de machtsovername door de Taliban humanitaire hulp in Afghanistan te blijven faciliteren
31 aug 20:38
In Afghanistan dreigt zich een humanitaire catastrofe te ontvouwen, zegt secretaris-generaal António Guterres van de Verenigde Naties.
24 aug 16:06
De Taliban staan Afghanen niet meer toe naar het vliegveld van Kabul te gaan, melden diverse media.
24 aug 11:25
De Verenigde Naties hebben betrouwbare meldingen gekregen van executies door de Taliban in Afghanistan, meldt VN-mensenrechtenchef Michelle Bachelet.
19 aug 17:18
Een paar dagen na hun machtsovername voeren de radicale Taliban in Afghanistan hun zoektocht op naar Afghanen die met de Amerikanen of NAVO-troepen zouden hebben samengewerkt.
17 aug 10:34
China heeft scherpe kritiek geuit op de "haastige terugtrekking" van de Amerikaanse troepen uit Afghanistan en het Amerikaanse buitenlandbeleid.
9 aug 22:36
De Algerijnse president Abdelmadjid Tebboune heeft "geen antwoord" op de handreiking van koning Mohammed VI die bedoeld was om de betrekkingen tussen Marokko en Algerije te herstellen.
4 aug 22:03
Precies een jaar na de verwoestende mega-explosie in de haven van Beiroet heeft een internationale donorconferentie voor de noodlijdende bevolking van Libanon ruim 310 miljoen euro opgeleverd.
<< < 7 8 9 10 11 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi