Laatste nieuws over verenigde staten
1 t/m 20 (van 1531 artikelen)
22 sep 18:31
De Amerikaanse president Joe Biden stelt nog eens 500 miljoen coronavacccins beschikbaar voor landen die worstelen met de aanpak van de coronacrisis.
22 sep 7:58
De extremistische Taliban willen Afghanistan na hun machtsgreep ook officieel vertegenwoordigen bij de Verenigde Naties.
21 sep 23:01
De Amerikaanse president Joe Biden zal woensdag nog een een half miljard coronavaccins beschikbaar stellen.
21 sep 16:43
De Amerikaanse president Joe Biden heeft bij zijn toespraak tot de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties, gezegd dat wat hem betreft een beslissend decennium in de geschiedenis van de mensheid is aangebroken.
21 sep 9:06
Het Britse ministerie van Defensie is in verlegenheid gebracht door een datalek met de privégegevens van Afghaanse tolken.
21 sep 4:45
Ministers van het Verenigd Koninkrijk, China, Frankrijk, Duitsland en Rusland zullen deze week toch geen ontmoeting hebben met afgevaardigden van Iran, in de hoop de vastgelopen gesprekken over het atoomakkoord uit 2015 vlot te trekken.
20 sep 19:18
Het begrip Koude Oorlog is niet iets waar president Joe Biden in gelooft, zal de Amerikaanse president dinsdag zeggen in zijn toespraak tot de Verenigde Naties.
20 sep 18:05
Volledig gevaccineerde reizigers uit de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk zijn vanaf "begin november" welkom in de Verenigde Staten, aldus het Witte Huis.
19 sep 10:49
Een woordvoerder van de Taliban in de stad Kunduz in het noorden van Afghanistan heeft de internationale gemeenschap opgeroepen om meer hulp te geven aan het land.
19 sep 9:21
Australië is "openhartig, open en eerlijk" tegen Frankrijk geweest over de zorgen die het land had over de deal om Franse onderzeeërs te kopen, voordat het contract werd verscheurd.
18 sep 22:23
Frankrijk heeft de Verenigde Staten en Australië er zaterdag van beschuldigd te hebben gelogen over een inmiddels gebroken contract tussen Frankrijk en Australië.
18 sep 0:36
Frankrijk roept zijn ambassadeurs in de Verenigde Staten en Australië terug voor overleg, nadat een deal tussen die twee landen het einde betekende van een Australische koop van Franse onderzeeërs ter waarde van meer dan 30 miljard euro.
17 sep 21:37
De Amerikaanse droneaanval op een vermeend Daesh-doel waarbij in Kabul zeker tien mensen omkwamen was een fout.
16 sep 20:31
Frankrijk heeft donderdag woedend gereageerd op de presentatie van het nieuwe veiligheidspact AUKUS.
16 sep 13:06
De Amerikaanse staat New Jersey verkoopt zijn belangen in levensmiddelenconcern Unilever.
15 sep 22:39
Doordat de Afghaanse president vorige maand halsoverkop wegvluchtte uit Afghanistan, mislukte een deal die op het laatste moment was gesloten met de Taliban.
15 sep 21:55
De Europese Unie vergemakkelijkt de komst van hoogopgeleide werknemers van buiten de EU.
15 sep 19:09
Een Amerikaanse vrouw is veroordeeld tot een gevangenisstraf van 53 jaar omdat ze een bomaanslag op een moskee had georganiseerd in augustus 2017.
15 sep 2:29
De Amerikaanse generaal Mark Milley, de hoogste militair in de VS, zou twee keer in het geheim hebben gebeld met zijn Chinese tegenhanger omdat hij bezorgd was dat toenmalig president Donald Trump een oorlog met China zou ontketenen.
14 sep 9:27
De Russische president Vladimir Poetin heeft in gesprek met zijn Syrische ambtsgenoot Bashar al-Assad uitgehaald naar Turkije en de Verenigde Staten, omdat die landen soldaten in Syrië gestationeerd hebben.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi