Laatste nieuws over verenigde staten
221 t/m 240 (van 838 artikelen)
11 jun 15:40
Een Turkse medewerker van het Amerikaanse consulaat in Istanbul, Metin Topuz, is tot 8 jaar en 9 maanden gevangenisstraf veroordeeld wegens hulp aan een terroristische organisatie.
11 jun 5:47
In de Verenigde Staten is bij meer dan 2 miljoen mensen het coronavirus vastgesteld.
10 jun 13:01
Betogers hebben op meerdere plaatsen in de Verenigde Staten standbeelden vernield van Christopher Columbus.
10 jun 8:15
Onder de 53 arrestanten die door het Amerikaanse ministerie van Justitie verdacht worden van geweld bij protesten tegen het politiegeweld bevinden zich vrijwel geen leden van de linkse actiegroep Antifa (Antifascistische actie).
9 jun 22:03
Zes partijen in de Eerste Kamer gaan opnieuw vragen stellen aan justitieminister Ferd Grapperhaus over een wetsvoorstel over geweldsgebruik door politiemensen en marechaussee.
9 jun 15:33
De Amerikaanse president Donald Trump heeft zich op Twitter afgevraagd of de val van de 75-jarige demonstrant na een duw door de politie in de stad Buffalo niet een vooropgezet plan was.
9 jun 11:19
De Iraanse autoriteiten willen op korte termijn een man executeren die informatie zou hebben verstrekt aan Amerikaanse en Israëlische inlichtingendiensten.
8 jun 19:02
De Democraten in het Amerikaanse Congres hebben ingrijpende hervormingen voorgesteld voor de politie in het land.
8 jun 11:56
Het Chinese ministerie van Buitenlandse Zaken vraagt de Amerikaanse senator Rick Scott maandag om bewijs dat China het onderzoek naar een vaccin tegen het coronavirus zou saboteren.
8 jun 9:19
Een man is zondagavond (lokale tijd) in de stad Seattle met zijn auto ingereden op demonstranten.
8 jun 6:13
De stad New York gaat vanaf maandag de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus langzaam versoepelen.
7 jun 12:06
De Verenigde Staten hebben bewijs dat China de ontwikkeling van een coronavaccin door westerse landen probeert te saboteren.
7 jun 11:16
Wereldwijd zijn meer dan 400.000 mensen aan het coronavirus overleden.
7 jun 7:58
De Amerikaanse president Donald Trump wilde deze week 10. 000 militairen inzetten in diverse steden om demonstraties tegen politiegeweld de kop in te drukken.
6 jun 11:25
Demonstranten die in de New Yorkse wijk Manhattan zijn gearresteerd voor kleine vergrijpen zoals wanordelijk gedrag en illegale samenkomst worden niet vervolgd.
6 jun 10:22
President Jair Bolsonaro dreigt Brazilië uit de Wereldgezondheidsorganisatie WHO terug te trekken, tenzij de WHO ophoudt een "partijdige politieke organisatie" te zijn.
5 jun 22:03
De autoriteiten in Minneapolis zijn het vrijdag eens geworden over het verbieden van nekklemmen en andere wurggrepen door de politie.
5 jun 9:25
Ook in Mexico zijn mensen de straat op gegaan uit protest tegen politiegeweld. Zij willen dat de autoriteiten zich verantwoorden voor de dood van een man in een politiecel.
5 jun 3:20
President Donald Trump heeft zijn dank uitgesproken aan Iran voor de vrijlating van Michael White, een Amerikaanse oud-militair die twee jaar werd vastgehouden door de Iraanse autoriteiten.
4 jun 21:47
Drie auteurs hebben een artikel ingetrokken dat wereldwijd leidde tot zorgen over de veiligheid van het middel hydroxychloroquine.
<< < 10 11 12 13 14 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi