Laatste nieuws over verenigde staten
241 t/m 260 (van 833 artikelen)
2 jun 10:46
Twee mensen zijn bij protesten tegen politiegeweld in een buitenwijk van Chicago om het leven gekomen, meldden Amerikaanse media.
2 jun 1:27
President Donald Trump heeft in een korte toespraak aan het Amerikaanse volk aangekondigd dat hij de relschoppers hard gaat aanpakken.
1 jun 21:39
Uit een tweede, onafhankelijke autopsie op het lichaam van George Floyd is volgens Amerikaanse media gebleken dat hij door verstikking om het leven kwam. De autopsie is uitgevoerd in opdracht van de familie van Floyd.
1 jun 17:26
Op de Dam in Amsterdam heeft zich een grote groep betogers verzameld die protesteren tegen wat zij noemen het politiegeweld tegen zwarten in de VS en de EU.
1 jun 10:12
De in de VS gevangen zittende Iraanse wetenschapper Sirous Asgari komt waarschijnlijk binnen enkele dagen vrij.
1 jun 2:44
Twee politieagenten uit Atlanta zijn ontslagen omdat ze buitensporig geweld hebben gebruikt bij de arrestatie van twee studenten tijdens protesten op zaterdagavond.
1 jun 2:23
Bij een protest zondag op een snelweg in de Amerikaanse stad Minneapolis is een vrachtwagen ingereden op demonstranten.
31 mei 14:34
De burgemeester van de Amerikaanse stad Atlanta vreest dat de gewelddadige protesten in de VS tegen de dood van een zwarte arrestant tot een tweede golf van coronavirusinfecties kunnen leiden.
31 mei 1:03
Het aantal mensen bij wie een besmetting met het coronavirus is vastgesteld, is wereldwijd de 6 miljoen voorbij. Het dodental staat op ruim 367. 000, meldt de Amerikaanse Johns Hopkins-universiteit.
30 mei 21:38
De gouverneur van Minnesota heeft na nachtenlange rellen toestemming gegeven voor de "volledige mobilisatie" van de nationale garde.
30 mei 12:26
Na gewelddadige protesten tegen politiegeweld is de noodtoestand uitgeroepen voor de Amerikaanse stad Atlanta in de staat Georgia en andere steden in de omgeving.
30 mei 9:20
Het Witte Huis in Washington is vrijdagavond laat enige tijd hermetisch afgesloten toen de protesten over de dood van George Floyd ook de Amerikaanse hoofdstad bereikten.
30 mei 6:37
Betogers hebben vrijdagavond het hoofdkantoor van CNN bestormd. Ze beklommen en bekladden het grote logo voor het pand en zwaaiden met Black Lives Matter-vlaggen. Tevens werd er glas bij de ingang vernield.
29 mei 22:56
President Donald Trump gaat de Amerikaanse relatie met de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) beëindigen.
29 mei 20:47
De agent die op de nek knielde van de zwarte arrestant George Floyd, is zelf aangehouden.
29 mei 20:04
De voormalige Amerikaanse president Barack Obama zegt de afschuw te delen die miljoenen Amerikanen voelden bij de dood van een zwarte arrestant in de staat Minnesota.
29 mei 17:23
Twitter heeft een bericht van de Amerikaanse president Donald Trump voor de tweede keer afgeschermd.
29 mei 11:06
Twitter heeft vrijdag bij een tweet van de Amerikaanse president Donald Trump een waarschuwing gezet omdat het bericht "geweld verheerlijkt".
29 mei 3:53
De gouverneur van de Amerikaanse staat Minnesota heeft de Nationale Garde ingeschakeld om de protesten in de stad Minneapolis niet nog een keer uit de hand te laten lopen.
28 mei 22:46
De Amerikaanse president Donald Trump heeft donderdag een decreet ondertekend waarmee hij social media als Twitter en Facebook aansprakelijk wil maken voor de inhoud op hun sites.
<< < 11 12 13 14 15 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi