Laatste nieuws over verenigde staten
261 t/m 280 (van 1531 artikelen)
2 apr 16:23
De Verenigde Staten doen volgende week mee aan internationaal overleg over een internationale nucleaire overeenkomst met Iran.
1 apr 20:19
De Amerikanen stapten in 2018 onder president Donald Trump uit het verdrag.
1 apr 16:02
De Verenigde Staten zijn begonnen met de verwijdering van een deel van het militaire materieel en troepen in de Golfregio.
1 apr 5:36
.In het strafproces tegen de Amerikaanse politieagent die in mei vorig jaar de zwarte arrestant George Floyd doodde, zijn woensdag de beelden van het fatale incident afgespeeld die gemaakt zijn door de bodycam van toenmalig agent en beklaagde Derek Chauvin.
31 mrt 8:49
Het parlement van de Amerikaanse staat New York heeft ingestemd met het legaliseren van cannabisbezit voor persoonlijk gebruik.
31 mrt 3:01
De Amerikaanse tiener die in mei de beelden maakte van de dood van de zwarte arrestant George Floyd heeft dinsdag getuigd in de strafzaak tegen Derek Chauvin
31 mrt 1:08
Wereldwijd is het slechter gesteld met de mensenrechten.
30 mrt 7:51
Daesh blijft volgens waarnemend speciale gezant John Godfrey van de internationale anti-Daesh-coalitie een gevaar.
28 mrt 6:35
De Amerikaanse minister Antony Blinken van Buitenlandse Zaken waarschuwde zaterdag dat de sancties van China tegen twee Amerikanen, die de behandeling van Oeigoeren door Peking hebben veroordeeld, "ongegrond" zijn.
27 mrt 16:33
Een aantal winkels van H&M in China is gesloten na de storm van kritiek op politieke uitingen van de modeketen.
17:43
De gerechtelijke politie (BCIJ) heeft donderdag een vierkoppige Daesh-terreurcel ontmanteld in het Noord-Oosten van Marokko
14:27
Steeds meer buitenlandse kledingmerken raken verwikkeld in de controverse over katoen afkomstig uit de Chinese regio Xinjiang, waar veel Oeigoeren in "heropvoedingskampen" leven.
25 mrt 17:22
Na kledingketen H&M ligt nu ook Nike onder vuur in China, omdat het Amerikaanse sportmerk vanwege zorgen over dwangarbeid geen katoen meer gebruikt uit de Chinese provincie Xinjiang.
24 mrt 20:44
De Amerikaanse vicepresident Kamala Harris neemt een complex migrantendossier onder haar hoede.
24 mrt 20:26
Facebook heeft Chinese hackers geblokkeerd die aanvallen uitvoerden op leden van de Oeigoerse minderheid in het buitenland.
24 mrt 13:00
Galvani Bioelectronics, onderdeel van de Britse farma-reus GlaxoSmithKline, heeft de Marokkaans-Belgische wetenschapper Moncef Slaoui ontslagen wegens vermeend seksueel wangedrag.
23 mrt 8:33
Bij een schietpartij in een winkelcentrum in de Amerikaanse staat Colorado zijn zeker tien mensen om het leven gekomen.
22 mrt 18:13
De Amerikaanse president Joe Biden heeft zich altijd verzet tegen Israëlische plannen om de Westelijke Jordaanoever te annexeren.
22 mrt 8:42
De aandelenbeurs in Istanbul ging maandag hard onderuit. De forse koersval van de Turkse lira joeg beleggers schrik aan.
21 mrt 11:12
De Russische ambassadeur in de Verenigde Staten is zondag teruggekeerd in Moskou.
<< < 12 13 14 15 16 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi