Laatste nieuws over verenigde staten
281 t/m 300 (van 779 artikelen)
2 mei 18:01
De Amerikaanse staat New York, met de gelijknamige metropool, telde in een etmaal weer bijna driehonderd coronadoden.
2 mei 16:01
In de Verenigde Staten zijn inmiddels ruim 65.000 coronadoden geregistreerd, aldus een telling van de website Worldometer.
2 mei 9:15
In de Verenigde Staten zijn in de afgelopen 24 uur 1883 mensen overleden als gevolg van het nieuwe coronavirus. Dat meldt de Johns Hopkins Universiteit in Baltimore.
2 mei 9:14
De Amerikaanse president Donald Trump heeft zijn verwachtingen over het aantal mensen dat in de VS sterft aan de gevolgen van het coronavirus fors naar boven bijgesteld.
2 mei 7:16
De vergunning van een uitvaartcentrum in New York, waar eerder deze week in een koeltruck en twee bestelwagens tientallen lichamen werden gevonden, is opgeschort. Dat meldt CNN.
1 mei 22:07
De Amerikaanse medicijnwaakhond FDA heeft toestemming gegeven voor het gebruik van het medicijn remdesivir tegen het nieuwe coronavirus.
1 mei 18:15
Het aantal mensen dat de afgelopen 24 uur is overleden door het coronavirus in de Amerikaanse staat New York is weer lager dan de dag ervoor.
1 mei 14:37
De Democratische presidentskandidaat Joe Biden heeft stelling genomen tegen beschuldigingen over seksueel wangedrag. "Die zijn niet waar, die zijn nooit gebeurd", zei Biden.
1 mei 9:33
De Amerikaanse president Donald Trump dwong Saoedi-Arabië met chantage tot een lagere olieproductie. Dat stellen ingewijden aan persbureau Reuters.
1 mei 9:04
De Amerikaanse farmaceut Gilead Sciences kan dit jaar al circa 1 miljoen exemplaren maken van zijn potentiële coronamedicijn remdesivir en volgend jaar nog eens meerdere miljoenen.
1 mei 4:07
De Amerikaanse president Donald Trump stelt dat hij "overtuigend bewijs" onder ogen heeft gehad waaruit blijkt dat het coronavirus afkomstig is uit een laboratorium in de Chinese stad Wuhan.
30 apr 17:17
De Amerikaanse toezichthouder Food & Drug Administration (FDA) maakt haast met goedkeuring van een experimenteel coronamedicijn van Gilead Sciences. Dat zei commissaris Stephen Hahn van de FDA.
30 apr 11:12
Bij een uitvaartcentrum in New York zijn in een koeltruck en twee bestelwagens tientallen lichamen gevonden. Deze waren in staat van ontbinding. Buurtgenoten klaagden over een doordringende geur.
30 apr 9:19
De toekomstige Democratische presidentskandidaat Joe Biden zal de Amerikaanse ambassade in Israël in Jeruzalem houden, mocht hij het Witte Huis halen.
30 apr 8:32
De Amerikaanse president Donald Trump wil dat toezichthouder FDA zo snel mogelijk bekijkt of het middel remdesivir goedgekeurd kan worden voor gebruik als coronamedicijn.
30 apr 7:54
In de Verenigde Staten is het dodental als gevolg van het coronavirus de 60. 000 gepasseerd. Dat blijkt uit cijfers van de Johns Hopkins Universiteit in Balitmore.
29 apr 17:49
De minister van Buitenlandse Zaken van de Verenigde Staten, Mike Pompeo, denkt dat China in meerdere laboratoria experimenteert met besmettelijke ziektekiemen.
29 apr 15:52
De lading hulpmiddelen vanuit de Verengde Staten (VS) omvat onder meer beschermend materiaal voor zorgpersoneel en laboratoriumtechnici.
29 apr 14:56
Vorig jaar was er wereldwijd sprake van een opleving van rechts-extremisme. In onder meer de Verenigde Staten, Nieuw-Zeeland en in Europa werden gewelddadige aanslagen gepleegd.
29 apr 11:21
De Turkse president Erdogan probeert tijdens de coronacrisis de banden aan te halen met de Verenigde Staten. Hij stuurde met een lading hulpgoederen ook een brief mee voor zijn Amerikaanse ambtsgenoot Donald Trump.
<< < 13 14 15 16 17 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi