Laatste nieuws over verenigde staten
301 t/m 320 (van 791 artikelen)
1 mei 9:33
De Amerikaanse president Donald Trump dwong Saoedi-Arabië met chantage tot een lagere olieproductie. Dat stellen ingewijden aan persbureau Reuters.
1 mei 9:04
De Amerikaanse farmaceut Gilead Sciences kan dit jaar al circa 1 miljoen exemplaren maken van zijn potentiële coronamedicijn remdesivir en volgend jaar nog eens meerdere miljoenen.
1 mei 4:07
De Amerikaanse president Donald Trump stelt dat hij "overtuigend bewijs" onder ogen heeft gehad waaruit blijkt dat het coronavirus afkomstig is uit een laboratorium in de Chinese stad Wuhan.
30 apr 17:17
De Amerikaanse toezichthouder Food & Drug Administration (FDA) maakt haast met goedkeuring van een experimenteel coronamedicijn van Gilead Sciences. Dat zei commissaris Stephen Hahn van de FDA.
30 apr 11:12
Bij een uitvaartcentrum in New York zijn in een koeltruck en twee bestelwagens tientallen lichamen gevonden. Deze waren in staat van ontbinding. Buurtgenoten klaagden over een doordringende geur.
30 apr 9:19
De toekomstige Democratische presidentskandidaat Joe Biden zal de Amerikaanse ambassade in Israël in Jeruzalem houden, mocht hij het Witte Huis halen.
30 apr 8:32
De Amerikaanse president Donald Trump wil dat toezichthouder FDA zo snel mogelijk bekijkt of het middel remdesivir goedgekeurd kan worden voor gebruik als coronamedicijn.
30 apr 7:54
In de Verenigde Staten is het dodental als gevolg van het coronavirus de 60. 000 gepasseerd. Dat blijkt uit cijfers van de Johns Hopkins Universiteit in Balitmore.
29 apr 17:49
De minister van Buitenlandse Zaken van de Verenigde Staten, Mike Pompeo, denkt dat China in meerdere laboratoria experimenteert met besmettelijke ziektekiemen.
29 apr 15:52
De lading hulpmiddelen vanuit de Verengde Staten (VS) omvat onder meer beschermend materiaal voor zorgpersoneel en laboratoriumtechnici.
29 apr 14:56
Vorig jaar was er wereldwijd sprake van een opleving van rechts-extremisme. In onder meer de Verenigde Staten, Nieuw-Zeeland en in Europa werden gewelddadige aanslagen gepleegd.
29 apr 11:21
De Turkse president Erdogan probeert tijdens de coronacrisis de banden aan te halen met de Verenigde Staten. Hij stuurde met een lading hulpgoederen ook een brief mee voor zijn Amerikaanse ambtsgenoot Donald Trump.
29 apr 8:49
Het aantal mensen dat de afgelopen 24 uur in de Verenigde Staten is overleden aan het nieuwe coronavirus staat op 2207. Dat zijn ongeveer negenhonderd mensen meer dan een dag eerder.
28 apr 12:28
Een Turks militair vliegtuig met medische voorraden en beschermingsmiddelen is dinsdag naar de Verenigde Staten vertrokken om hulp te bieden in de strijd tegen de uitbraak van het coronavirus.
28 apr 9:12
De Venezolaanse president Nicolás Maduro heeft voormalig vicepresident Tareck El Aissami benoemd tot minister van Olie.
28 apr 9:11
Dat de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un uit de openbaarheid is verdwenen, heeft mogelijk te maken met zorgen over het coronavirus.
28 apr 4:48
Opnieuw daalt het dagelijkse aantal coronadoden in de Verenigde Staten.
28 apr 1:37
Tijdens een persconferentie zei Trump "niet blij te zijn met China" en "te geloven dat het virus bij de bron gestopt had kunnen worden."
27 apr 8:33
In de Verenigde Staten zijn de afgelopen 24 uur 1330 doden als gevolg van het coronavirus geregistreerd. Dat meldt de Johns Hopkins Universiteit in Baltimore.
18:42
De autoriteiten in de Amerikaanse staat New York hebben de besmettingsgraad per coronapatiënt teruggebracht tot 0,8. Dat betekent dat iemand die het virus draagt gemiddeld minder dan een andere persoon aansteekt.
<< < 14 15 16 17 18 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi