Laatste nieuws over verenigde staten
301 t/m 320 (van 1525 artikelen)
3 mrt 15:12
De Amerikaanse landelijke politiedienst FBI heeft een 26-jarige Nederlander opgepakt.
3 mrt 9:17
Steeds meer Amerikaanse staten versoepelen hun lockdownmaatregelen. Michigan maakte bekend dat vanaf vrijdag meer mensen toegelaten mogen worden in restaurants en andere bedrijven.
3 mrt 5:16
Christopher Wray, de chef van de Amerikaanse federale politiedienst FBI, heeft het parlement gewaarschuwd dat het aantal binnenlandseterrorismezaken in de Verenigde Staten met een schrikbarend tempo stijgt
3 mrt 3:03
In Brazilië is in de afgelopen 24 uur een recordaantal sterfgevallen als gevolg van het coronavirus gemeld.
2 mrt 17:11
De FBI ziet de bestorming van het Capitool als binnenlands terrorisme. Zo'n achthonderd aanhangers van toenmalig president Donald Trump drongen op 6 januari het parlementsgebouw in Washington binnen.
2 mrt 11:52
Persvrijheidsorganisatie Reporters Without Borders (RSF) heeft in Duitsland een aanklacht ingediend tegen de Saoedische kroonprins Mohammed bin Salman
2 mrt 3:14
Het malariamiddel hydroxychloroquine mag niet worden gebruikt om Covid-19 te voorkomen en heeft geen zinvol effect op patiënten die besmet zijn met het virus
2 mrt 2:26
Marokkaanse ministeries hebben het contact met de Duitse ambassade in Marokko en andere Duitse politieke instanties opgeschort.
1 mrt 19:33
Het Witte Huis sluit niet uit dat de VS de Saoedische kroonprins Mohammed bin Salman ooit zullen straffen voor de moord op de Saoedische journalist Jamal Khashoggi.
1 mrt 1:53
De voormalige Amerikaanse president Donald Trump heeft zondag tijdens een toespraak gezinspeeld op een nieuwe deelname aan de presidentsverkiezingen.
1 mrt 0:12
De Verenigde Staten zijn teleurgesteld door de weigering van Iran informeel te komen praten over de mogelijke revival van het nucleaire akkoord uit 2015.
27 feb 22:09
President Joe Biden zal maandag een mededeling doen over Saoedi-Arabië, nadat de Amerikaanse geheime dienst in een rapport concludeerde dat de Saoedische kroonprins Mohammed bin Salman de moord op journalist Jamal Khashoggi steunde.
27 feb 13:23
Witte Huis-adviseur Sameera Fazili heeft woensdag een deel van de persconferentie in het Witte Huis verzorgt
27 feb 10:01
Saoedi-Arabië heeft de bevindingen van de Amerikanen over de moord op journalist Jamal Khashoggi van de hand gewezen.
26 feb 21:49
Het Amerikaanse ministerie van Financiën heeft wegens de brute moord op journalist Jamal Khashoggi een voormalig adviseur van de Saoedische kroonprins en een elite-eenheid van het koningshuis op de sanctielijst gezet.
26 feb 20:50
Hatice Cengiz, de verloofde van de om het leven gebrachte Saoedische journalist Jamal Khashoggi, vindt dat gerechtigheid is gedaan door het rapport van de Amerikaanse geheime dienst over de moord op haar man.
26 feb 19:38
Volgens de VS heeft de Saoedische kroonprins de operatie gesteund om de Saoedische journalist Jamal Khashoggi uit te schakelen door hem gevangen te nemen of te vermoorden.
26 feb 16:59
Een groep van 250 politieke leiders van over de hele wereld ondertekende deze week een brief gericht aan de Amerikaanse president Joe Biden
26 feb 10:16
President Biden heeft ruim een maand na zijn aantreden het Midden-Oosten gebombardeerd. Het is zijn eerste militaire aanval als president van de Verenigde Staten.
26 feb 8:54
De Amerikaanse president Joe Biden heeft in een telefoongesprek met de Saoedische koning Salman het belang van mensenrechten benadrukt
<< < 14 15 16 17 18 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi