Laatste nieuws over verenigde staten
321 t/m 340 (van 1415 artikelen)
12 jan 17:36
Iran heeft volgens de Amerikaanse regering een thuisbasis geboden aan al-Qaeda, de groepering die verantwoordelijk is voor de terroristische aanslagen in de VS van 11 september 2001.
12 jan 6:55
De scheidende Amerikaanse president Donald Trump heeft erkend dat hij "enige verantwoordelijkheid" draagt voor de bestorming van het Capitool door zijn aanhangers.
12 jan 4:09
De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft een bannerfoto van zijn Twitteraccount verwijderd waarop hij te zien was met scheidend Amerikaans president en billenmaatje Donald Trump.
11 jan 18:56
Topman António Guterres van de Verenigde Naties wil vanaf 2022 een tweede termijn om de internationale organisatie nog eens vijf jaar te leiden.
11 jan 17:27
Het Washington-monument wordt tot zeker eind volgende week gesloten vanwege aanhoudende dreigingen door groepen die vorig week betrokken waren bij de rellen rond het Capitool.
11 jan 2:37
De Democratische voorzitter Nancy Pelosi van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden heeft zondag in een brief aangekondigd klaar te zijn om een afzettingsprocedure tegen scheidend president Donald Trump te beginnen
10 jan 17:35
Een paar honderd mensen hebben zondagmiddag in het Westerpark in Amsterdam gedemonstreerd tegen het fascisme.
10 jan 5:15
In tegenstelling tot president Donald Trump zal de Amerikaanse vicepresident Mike Pence wel aanwezig zijn bij de inauguratie van president Joe Biden op 20 januari.
9 jan 21:58
Democraten in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden willen maandag de eerste stappen zetten voor een nieuwe afzettingsprocedure tegen president Donald Trump
9 jan 19:36
Twitter heeft een bericht van de Iraanse geestelijk leider Ali Khamenei over "volledig onbetrouwbare Amerikaanse en Britse vaccins" tegen het coronavirus verwijderd.
9 jan 1:57
Twitter heeft het account van de Amerikaanse president Donald Trump voor de tweede keer binnen enkele dagen geblokkeerd.
8 jan 22:01
De gekozen Amerikaanse president Joe Biden noemt het "goed" dat zijn voorganger Donald Trump verstek laat gaan bij zijn inauguratie op 20 januari.
8 jan 20:49
De Central Intelligence Agency (CIA), de grootste buitenlandse inlichtingendienst ter wereld, heeft de onverdeelde kaart van Marokko overgenomen in het World Factbook.
8 jan 20:32
De VS zullen aanstaande zondag het gebouw onthullen in het Zuid-Marokkaanse Dakhla onthullen waar het toekomstig consulaat van de VS zal worden gehuisvest
8 jan 18:24
De Democratische voorzitter van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, Nancy Pelosi, heeft met de hoogste militair in de VS gesproken over voorzorgsmaatregelen tegen president Donald Trump.
8 jan 18:04
Donald Trump is op 20 januari niet aanwezig bij de inauguratie van Joe Biden. Die wordt dan officieel de 46e president van de Verenigde Staten.
8 jan 13:46
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft de bestorming van het Amerikaanse Capitool scherp veroordeeld.
8 jan 11:36
Iraniërs kunnen geen gebruik maken van de coronavaccins van Pfizer, Moderna en AstraZeneca.
8 jan 7:34
De politie van het Amerikaanse Capitool heeft alsnog gemeld dat een agent is overleden na de bestorming van het parlementsgebouw.
8 jan 6:24
De Amerikaanse president Donald Trump heeft via Twitter een video gepubliceerd, waarin hij voor het eerst toegeeft de verkiezingen te hebben verloren van zijn Democratische tegenstander Joe Biden.
<< < 15 16 17 18 19 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi