Laatste nieuws over verenigde staten
401 t/m 420 (van 961 artikelen)
22 mei 15:20
De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo heeft de nieuwe veiligheidswetgeving voor Hongkong "willekeurig" en "rampzalig" genoemd.
22 mei 13:44
Het is de "islamitische plicht" om te vechten voor de bevrijding van Palestina. Dat zei de Iraanse ayatollah Ali Khamenei vrijdag in een televisietoespraak.
21 mei 6:57
In de Verenigde Staten zijn in de afgelopen 24 uur 1561 doden als gevolg van het coronavirus geregistreerd. Dat blijkt uit tellingen van de Johns Hopkins Universiteit in Baltimore.
21 mei 3:26
De Iraakse inlichtingendiensten hebben een van de leiders van terreurgroep Daesh opgepakt.
20 mei 16:57
President Donald Trump heeft op Twitter hard uitgehaald in de richting van China. Hij beschuldigt Peking van "een wereldwijde massamoord" vanwege de uitbraak van het coronavirus.
20 mei 16:09
Het Braziliaanse ministerie van Volksgezondheid heeft woensdag het gebruik van de malariamedicijnen chloroquine en hydroxychloroquine aanbevolen om milde en gematigde gevallen van besmettingen met het coronavirus mee te behandelen.
20 mei 7:02
De Palestijnse president Mahmoud Abbas heeft opnieuw gedreigd de samenwerking met Israël en de Verenigde Staten over veiligheid op te zeggen.
20 mei 4:04
Na twee dagen met slechts ongeveer 800 doden is het dodental in de Verenigde Staten als gevolg van het coronavirus weer opgelopen met meer dan 1500.
19 mei 20:52
De Amerikaanse president Donald Trump voelt zich beter beschermd tegen het coronavirus doordat hij dagelijks een pil hydroxychloroquine slikt.
19 mei 20:28
De Israëliërs vrezen dat democratische presidentskandidaat Joe Biden de verkiezingen zou kunnen winnen en willen nu meteen actie ondernemen
19 mei 19:19
De Amerikaanse president Donald Trump heeft de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) opnieuw te verstaan gegeven dat zijn land niets meer met de VN-instelling te maken wil hebben, als die geen ander beleid gaat voeren.
19 mei 16:08
Er is geen enkel bewijs dat een middel als hydroxychloroquine werkt tegen het coronavirus, maar er zijn wel serieuze risico's.
19 mei 13:15
De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) zei dinsdag dat het niet onmiddellijk commentaar heeft op een brief van de Amerikaanse president Donald Trump.
19 mei 11:36
China stelt dat de Verenigde Staten de schuld proberen af te schuiven voor hun eigen falende aanpak van de coronacrisis.
19 mei 2:26
Een raket is in de nacht van maandag op dinsdag ingeslagen in de buurt van de Amerikaanse ambassade, in de groene zone van de Iraakse hoofdstad Bagdad.
18 mei 21:15
De speciale Amerikaanse gezant voor Afghanistan, , is naar Qatar gereisd om te spreken met vertegenwoordigers van de Afghaanse Taliban over de naleving van eerder gemaakte afspraken.
18 mei 19:33
Het aantal besmettingen met het nieuwe coronavirus in de Verenigde Staten ligt nu hoger dan 1,5 miljoen. Persbureau Reuters en de statistiekensite Worldometer melden dat.
18 mei 16:47
De Amerikaanse federale recherche FBI heeft een link gevonden tussen terreurorganisatie al-Qaeda en de Saoedische luitenant die in december drie Amerikaanse militairen doodschoot op een marinebasis in Pensacola.
18 mei 15:18
De eerste fase van een Amerikaanse proef voor een experimenteel corona-vaccin leverde hoopvolle resultaten op.
18 mei 14:38
China ondersteunt een alomvattend onderzoek naar de wereldwijde reactie op de Covid-19-pandemie onder leiding van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), nadat het virus dat de ziekte veroorzaakt onder controle is gebracht.
<< < 19 20 21 22 23 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi