Laatste nieuws over verenigde staten
461 t/m 480 (van 1625 artikelen)
4 feb 22:12
Donald Trump weigert onder ede te getuigen in het proces waarin de Amerikaanse Senaat gaat oordelen over de vraag of de voormalige president schuldig is aan het aanzetten tot een opstand.
4 feb 18:49
De Verenigde Staten zullen geen steun meer geven aan "offensieve operaties" in Jemen tegen de opstandige Houthi's.
05:06
De Amerikaanse president Joe Biden heeft dinsdag drie presidentiële decreten uitgevaardigd waarmee een deel van het strenge immigratiebeleid van zijn voorganger Donald Trump wordt teruggedraaid.
2 feb 13:42
Nederland gaat pleiten voor nieuwe EU-sancties tegen het militaire regime van Myanmar. Dat zei minister Sigrid Kaag van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking dinsdag.
2 feb 12:03
De Amerikaanse president Joe Biden gaat dinsdag het migratiebeleid van zijn voorganger Donald Trump terugdraaien.
2 feb 6:17
De Europese Unie zou moeten optreden als bemiddelaar tussen Iran en de Verenigde Staten om het nucleair akkoord uit 2015 te redden.
1 feb 20:53
Kosovo en Israël hebben maandag de diplomatieke betrekkingen formeel genormaliseerd.
1 feb 20:11
De VN-Veiligheidsraad komt dinsdag met spoed in een digitale sessie bijeen om de staatsgreep van het leger in Myanmar te bespreken.
1 feb 17:53
Drie coronavaccins zijn al toegelaten in de Europese Unie, en nu buigt de toezichthouder zich voor het eerst over een middel dat coronapatiënten misschien kan helpen genezen.
1 feb 8:38
De internationale gemeenschap heeft bezorgd gereageerd op de staatsgreep in Myanmar. De Verenigde Staten en Australië riepen het leger op opgepakte leider Aung San Suu Kyi en andere gevangenen vrij te laten.
1 feb 5:57
Het leger van Myanmar heeft in de nacht van zondag op maandag een staatsgreep gepleegd.
31 jan 9:50
Gedetineerden in de Amerikaanse gevangenis Guantanamo Bay op Cuba worden voorlopig nog niet ingeënt tegen het coronavirus.
30 jan 11:19
De Taliban hebben een bloedige zelfmoordaanslag gepleegd in het oosten van Pakistan. Een extremist reed met een wagen vol explosieven een basis in van veiligheidstroepen.
29 jan 19:54
De Marokkaanse acteur Bachir Skiredj is donderdagavond op 81-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van het longvirus COVID-19.
29 jan 18:58
Een gezamenlijk investeringsprogramma met de Verenigde Staten moet leiden tot meer handel en economische groei in de regio
29 jan 18:05
Het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken bevroor woensdag tijdelijk verschillende militaire verkopen die waren goedgekeurd door de regering van de voormalige president Donald Trump
27 jan 22:51
De Verenigde Staten zullen zich pas weer aansluiten bij het internationale akkoord met Iran als het regime in Teheran zijn verplichtingen over het beperken van zijn nucleaire programma nakomt.
27 jan 21:47
De nieuwe Amerikaanse president Joe Biden heeft op het gebied van buitenlandbeleid zijn eerste stempels gedrukt.
27 jan 21:12
Israël is bezorgd over de plannen van de Verenigde Staten om de sancties op te heffen die de voormalige regering van Donald Trump had opgelegd aan het Internationaal Strafhof (ICC)
27 jan 19:21
Bilal Wahib is woensdag als eerste in de prijzen gevallen bij de uitreiking van de Top 40 Awards.
<< < 22 23 24 25 26 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi