Laatste nieuws over verenigde staten
481 t/m 500 (van 853 artikelen)
27 mrt 16:41
Het aantal besmettingen met het nieuwe coronavirus in de Italiaanse regio Lombardije is gestegen met ruim 2400.
27 mrt 12:38
China is open en transparant over het coronavirus. Dat verzekerde de Chinese president Xi Jinping zijn Amerikaanse collega Donald Trump in een telefoongesprek, melden Chinese staatsmedia.
27 mrt 8:51
De Verenigde Staten hebben wereldwijd het hoogste aantal besmettingen met het nieuwe coronavirus vastgesteld. Persbureau Reuters becijferde dat daar bij 81.
26 mrt 22:48
Het reuma- en malariamedicijn (hydroxy)chloroquine moet niet als preventief middel worden voorgeschreven tegen besmetting met het coronavirus.
26 mrt 17:12
De Verenigde Staten hebben een beloning uitgeloofd voor informatie die leidt tot de arrestatie van de Venezolaanse president Nicolás Maduro en veertien andere hooggeplaatste Venezolaanse functionarissen.
26 mrt 10:28
De Amerikaanse ambassadeur in Groot-Brittannië Woody Johnson beschuldigt China ervan de wereld onnodig in gevaar te hebben gebracht door de informatieverspreiding over de uitbraak van het coronavirus te onderdrukken.
26 mrt 8:25
In de Verenigde Staten zijn inmiddels ruim 68. 000 mensen besmet geraakt met het coronavirus. Ook zijn er 1031 mensen overleden aan de gevolgen van het virus, blijkt uit cijfers van de Amerikaanse John Hopkins-universiteit.
19 mrt 17:28
De Amerikaanse nationale garde wordt ingezet in de strijd tegen het nieuwe coronavirus. Dat heeft het hoofd van de troepen donderdag laten weten.
16 mrt 22:16
De Amerikaanse president Donald Trump heeft de maatregelen tegen verdere verspreiding van het coronavirus maandag verder aangescherpt.
16 mrt 20:12
China heeft de Verenigde Staten gevraagd de sancties tegen Iran op te heffen om dat land beter in staat te stellen het nieuwe coronavirus te bestrijden.
14 mrt 7:03
De Amerikaanse president Donald Trump heeft afgelopen weekend nog een tweede persoon ontmoet die later positief testte op het coronavirus.
13 mrt 21:31
De Amerikaanse president Donald Trump heeft de noodtoestand uitgeroepen voor de aanpak van het nieuwe coronavirus.
12 mrt 17:48
Een medewerker van de Braziliaanse president Jair Bolsonaro heeft positief getest op het nieuwe coronavirus. Dat maakte de Braziliaanse regering bekend.
12 mrt 12:08
De Europese Unie keurt het inreisverbod dat president Trump heeft afgekondigd voor burgers van Europese landen af. Het besluit is "eenzijdig en zonder overleg" genomen.
12 mrt 10:12
De Europese Unie beraadt zich donderdag op het inreisverbod dat president Trump heeft afgekondigd voor Europese landen.
12 mrt 2:33
De Amerikaanse president Donald Trump schort al het vliegverkeer tussen Europa en de Verenigde Staten vanaf vrijdag middernacht (lokale tijd) op voor een periode van dertig dagen.
9 mrt 20:37
De Afghaanse president Ashraf Ghani gaat opdracht geven om deze week zeker duizend gevangen Taliban vrij te laten. Dat zeggen ingewijden.
6 mrt 14:55
Twee terroristen hebben een zelfmoordaanslag gepleegd bij de Amerikaanse ambassade in Tunesië. Daardoor kwam een agent om het leven en raakten meerdere politiemensen gewond, melden de autoriteiten.
5 mrt 11:20
Het Internationaal Strafhof (ICC) in Den Haag gaat toch onderzoek doen naar oorlogsmisdaden in Afghanistan die daar zouden zijn gepleegd door Amerikaanse of Afghaanse troepen of de Taliban.
3 mrt 17:17
De Iraanse voorraad verrijkt uranium is in enkele maanden tijd fors gegroeid.
<< < 23 24 25 26 27 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi