Laatste nieuws over verenigde staten
541 t/m 560 (van 1698 artikelen)
1 feb 20:11
De VN-Veiligheidsraad komt dinsdag met spoed in een digitale sessie bijeen om de staatsgreep van het leger in Myanmar te bespreken.
1 feb 17:53
Drie coronavaccins zijn al toegelaten in de Europese Unie, en nu buigt de toezichthouder zich voor het eerst over een middel dat coronapatiënten misschien kan helpen genezen.
1 feb 8:38
De internationale gemeenschap heeft bezorgd gereageerd op de staatsgreep in Myanmar. De Verenigde Staten en Australië riepen het leger op opgepakte leider Aung San Suu Kyi en andere gevangenen vrij te laten.
1 feb 5:57
Het leger van Myanmar heeft in de nacht van zondag op maandag een staatsgreep gepleegd.
31 jan 9:50
Gedetineerden in de Amerikaanse gevangenis Guantanamo Bay op Cuba worden voorlopig nog niet ingeënt tegen het coronavirus.
30 jan 11:19
De Taliban hebben een bloedige zelfmoordaanslag gepleegd in het oosten van Pakistan. Een extremist reed met een wagen vol explosieven een basis in van veiligheidstroepen.
29 jan 19:54
De Marokkaanse acteur Bachir Skiredj is donderdagavond op 81-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van het longvirus COVID-19.
29 jan 18:58
Een gezamenlijk investeringsprogramma met de Verenigde Staten moet leiden tot meer handel en economische groei in de regio
29 jan 18:05
Het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken bevroor woensdag tijdelijk verschillende militaire verkopen die waren goedgekeurd door de regering van de voormalige president Donald Trump
27 jan 22:51
De Verenigde Staten zullen zich pas weer aansluiten bij het internationale akkoord met Iran als het regime in Teheran zijn verplichtingen over het beperken van zijn nucleaire programma nakomt.
27 jan 21:47
De nieuwe Amerikaanse president Joe Biden heeft op het gebied van buitenlandbeleid zijn eerste stempels gedrukt.
27 jan 21:12
Israël is bezorgd over de plannen van de Verenigde Staten om de sancties op te heffen die de voormalige regering van Donald Trump had opgelegd aan het Internationaal Strafhof (ICC)
27 jan 19:21
Bilal Wahib is woensdag als eerste in de prijzen gevallen bij de uitreiking van de Top 40 Awards.
27 jan 18:49
Van gewelddadige extremisten in de Verenigde Staten die zich afzetten tegen de regering van de nieuwe president Joe Biden gaat een verhoogde dreiging uit.
27 jan 4:46
De nieuwe Amerikaanse president Joe Biden heeft dinsdag gezegd dat hij concrete stappen bekendgemaakt die hij wil nemen om de rassenongelijkheid en het racisme in de Verenigde Staten te bestrijden.
24 jan 21:56
De Amerikaanse president Joe Biden heeft zondagavond gebeld met zijn Franse ambtgenoot Emmanuel Macron
24 jan 16:56
De Verenigde Staten zijn zondag de grens van 25 miljoen coronabesmettingen gepasseerd, blijkt uit cijfers van de Johns Hopkins University.
24 jan 16:16
De regering van de Verenigde Arabische Emiraten heeft ingestemd met de vestiging van een ambassade in Israël.
24 jan 2:09
De FBI heeft meer dan dertig vermiste kinderen, van wie er acht seksueel werden uitgebuit, teruggevonden in Los Angeles als onderdeel van Operatie Verdwenen Engelen.
23 jan 14:31
Larry King is zaterdag op 87-jarige leeftijd overleden. Dat meldt Ora Media, het bedrijf waarvan de Amerikaanse presentator mede-oprichter is, op Twitter.
<< < 26 27 28 29 30 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi