Laatste nieuws over verenigde staten
561 t/m 580 (van 1414 artikelen)
28 okt 7:17
De Nederlandse bevolking is weer gegroeid in het derde kwartaal. In de drie maanden daarvoor nam het aantal inwoners nog licht af.
27 okt 13:51
Toen Donald Trump vier jaar geleden werd verkozen tot president, kwam dat voor velen als een verrassing.
27 okt 13:43
Kamala Harris was als eerste zwarte vrouw officier van justitie in San Francisco, hoofdaanklager in Californië en senator voor dezelfde staat.
27 okt 8:02
De Amerikaanse president Donald Trump heeft maandag geschiedenis geschreven.
26 okt 19:10
Volgens Israëlische media zal de Israëlisch-Omaanse normaliseringsovereenkomst "hoogstwaarschijnlijk" na de Amerikaanse verkiezingen plaatsvinden
26 okt 10:51
China stelt sancties in tegen Amerikaanse bedrijven die betrokken zijn bij wapenverkopen aan Taiwan.
25 okt 16:14
"Wat je sancties ook zijn, aarzel niet om ze toe te passen", zei hij zondag in een toespraak die op televisie werd uitgezonden.
25 okt 3:03
Oud-president Barack Obama vindt dat zijn opvolger Donald Trump totaal heeft gefaald in zijn aanpak van de corona-epidemie.
25 okt 1:03
Afghaanse veiligheidstroepen hebben bij een operatie in de oostelijke provincie Ghazni een topman van terreurbeweging al-Qaeda gedood.
24 okt 11:14
De Verenigde Staten hebben een nieuw dagelijks record gevestigd van besmettingen met het coronavirus, met een stijging van 83.757 gevallen op vrijdag, volgens cijfers van de Johns Hopkins University.
21:56
De Amerikanen hebben fel uitgehaald naar hun NAVO-bondgenoot Turkije voor het testen van een omstreden Russisch raketafweersysteem.
19:36
Israël en Soedan hebben afgesproken hun relatie te normaliseren. Het is de derde keer in enkele maanden dat een Arabisch land een diplomatieke relatie aangaat met Israël.
09:46
De ophef ontstond over een fragment waarin Rudy Giuliani, de advocaat van president Trump, in een vreemde positie met een verborgen camera werd gefilmd
07:41
De studie is gebaseerd op een klinische proef die in India is uitgevoerd.
06:43
Trump ontkende dat hij de onrust in de VS sinds de gewelddadige dood van de zwarte arrestant George Floyd heeft aangewakkerd
22 okt 22:56
De Amerikaanse toezichthouder FDA heeft formeel toestemming gegeven voor het gebruik van het antivirale middel Veklury (met het actieve bestanddeel remdesivir) bij de behandeling van coronapatiënten in ziekenhuizen.
22 okt 19:49
Israël en Soedan gaan naar verwachting normale diplomatieke betrekkingen aan. Dat berichten Israëlische media op basis van ingewijden.
20 okt 20:28
De verloofde van de vermoorde Saoedische journalist Jamal Khashoggi heeft bij een rechtbank in Washington een civiele klacht ingediend tegen kroonprins Mohammed bin Salman van Saoedi-Arabië.
20 okt 19:39
Israël, de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) en de Verenigde Staten (VS) hebben dinsdag de oprichting van het ontwikkelingsfonds aangekondigd
20 okt 19:29
De verwijdering van Soedan uit de terrorismelijst van de VS heeft volgens Soedan niets te maken met eventuele normalisatie met de Joodse staat
<< < 27 28 29 30 31 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi