Laatste nieuws over verenigde staten
41 t/m 60 (van 1704 artikelen)
26 dec 11:06
De Chinese Communistische Partij heeft Chen Quanguo, de hoogste man van de partij in de regio Xinjiang, ontslagen.
24 dec 12:01
Dat de Verenigde Staten een wetsvoorstel hebben getekend dat strenge eisen stelt aan de import van producten uit de Chinese regio Xinjiang heeft duidelijk niet de goedkeuring van China.
23 dec 18:08
De Amerikaanse president Joe Biden heeft een wetsvoorstel getekend dat strenge eisen stelt aan de import van producten uit de Chinese regio Xinjiang.
23 dec 7:37
De Amerikaanse chipmaker Intel heeft donderdag excuses aangeboden aan Chinese klanten, partners en het publiek voor een verklaring aan zijn leveranciers om geen producten of arbeid uit de regio Xinjiang te gebruiken.
22 dec 2:13
De Verenigde Naties stellen voor volgend jaar bijna 6 miljoen dollar (5,3 miljoen euro) te betalen aan de Taliban voor bescherming van VN-personeel in Afghanistan.
21 dec 21:24
Het Marokkaanse landbouwbedrijf Forafric maakte maandag bekend dat het een definitieve bedrijfscombinatieovereenkomst is aangegaan met Globis Acquisition Corp.
21 dec 13:04
De Verenigde Staten bereiden zich vanwege de Omicronvariant van het coronavirus voor op vele nieuwe besmettingen en ongevaccineerden die naar verwachting in het ziekenhuis zullen belanden.
21 dec 1:02
De Omicronvariant van het coronavirus is nu de dominante variant in de Verenigde Staten.
19 dec 20:12
De politie in Tanger heeft donderdag een man opgepakt voor zijn vermeende betrokkenheid bij het ronselen van leden voor terreurgroep Daesh.
18 dec 3:36
Een federale rechtbank in de Verenigde Staten heeft de recente schorsing van de vaccinatieplicht die president Joe Biden instelde voor grote bedrijven teruggedraaid.
17 dec 19:58
Farmaceut Pfizer denkt dat de coronapandemie nog zeker tot 2024 duurt. Die verwachting sprak de geneesmiddelenfabrikant uit in een conferencecall met beleggers.
17 dec 3:32
Als Rusland het waagt Oekraïne aan te vallen, vindt het de Europese Unie en bondgenoten als de Verenigde Staten tegenover zich.
16 dec 19:32
De Verenigde Arabische Emiraten (VAE) hebben de Verenigde Staten (VS) laten weten dat ze de besprekingen over de aankoop van F-35 straaljagers zullen opschorten
15 dec 1:00
De Covid-19-vaccins van Moderna, Johnson & Johnson en Pfizer/BioNTech lijken significant minder bescherming te bieden tegen de Omicron-variant van het virus dan tegen andere varianten.
14 dec 22:09
De Amerikaanse regering heeft alvast voldoende coronapillen besteld om 10 miljoen Amerikanen te behandelen.
14 dec 18:06
Als eerste land in de Europese Unie legaliseert Malta gebruik, koop en teelt van beperkte hoeveelheden cannabis voor recreatief gebruik in de privésfeer.
14 dec 11:07
De Verenigde Staten werken aan "alternatieven" voor de nucleaire deal met Iran, voor het geval dat de onderhandelingen over het herstellen van het akkoord niets opleveren.
13 dec 21:27
Donald Trump is niet langer bevriend met de voormalige Israëlische premier Benjamin Netanyahu.
13 dec 19:38
In de Europese Unie gloort nog geen overeenstemming over het al dan niet bijwonen van de Olympische Winterspelen in China door hoogwaardigheidsbekleders.
13 dec 11:04
Marokko overweegt de aanschaf van meerdere F-35 straaljagers en rekent op de steun van Israël om de regering van president Joe Biden te overtuigen de oorlogsmachines aan Marokko te verkopen
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi