Laatste nieuws over verenigde staten
621 t/m 640 (van 1899 artikelen)
9 apr 7:06
De Amerikaanse oud-minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo gaat aan de slag bij Fox News.
8 apr 18:53
De Amerikaanse president Joe Biden wil het nog steeds groeiende vuurwapengeweld in zijn land aanpakken met een reeks maatregelen.
7 apr 17:56
De Amerikaanse regering van president Biden hervat de hulp aan de Palestijnen die onder de vorige president Trump was gestopt.
7 apr 11:28
Het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken wil met bondgenoten praten over een mogelijke boycot van de Winterspelen van Peking 2022.
6 apr 18:44
Het internationaal topoverleg over het herstel van het nucleaire akkoord met Iran verloopt constructief.
3 apr 11:06
Iran wil niet dat de Amerikaanse sancties tegen het land stap voor stap worden ingetrokken
2 apr 23:01
De Verenigde Staten hebben vrijdag een nieuwe mijlpaal bereikt bij het vaccineren tegen corona: het aantal mensen dat minstens één prik kreeg, is gestegen tot boven de 100 miljoen.
2 apr 21:32
Een agent bij het Amerikaanse parlementsgebouw Capitool in de hoofdstad Washington is om het leven gekomen door een incident met een automobilist die op hem inreed en daarna een veiligheidsbarrière ramde.
2 apr 16:23
De Verenigde Staten doen volgende week mee aan internationaal overleg over een internationale nucleaire overeenkomst met Iran.
1 apr 20:19
De Amerikanen stapten in 2018 onder president Donald Trump uit het verdrag.
1 apr 16:02
De Verenigde Staten zijn begonnen met de verwijdering van een deel van het militaire materieel en troepen in de Golfregio.
1 apr 5:36
.In het strafproces tegen de Amerikaanse politieagent die in mei vorig jaar de zwarte arrestant George Floyd doodde, zijn woensdag de beelden van het fatale incident afgespeeld die gemaakt zijn door de bodycam van toenmalig agent en beklaagde Derek Chauvin.
31 mrt 8:49
Het parlement van de Amerikaanse staat New York heeft ingestemd met het legaliseren van cannabisbezit voor persoonlijk gebruik.
31 mrt 3:01
De Amerikaanse tiener die in mei de beelden maakte van de dood van de zwarte arrestant George Floyd heeft dinsdag getuigd in de strafzaak tegen Derek Chauvin
31 mrt 1:08
Wereldwijd is het slechter gesteld met de mensenrechten.
30 mrt 7:51
Daesh blijft volgens waarnemend speciale gezant John Godfrey van de internationale anti-Daesh-coalitie een gevaar.
28 mrt 6:35
De Amerikaanse minister Antony Blinken van Buitenlandse Zaken waarschuwde zaterdag dat de sancties van China tegen twee Amerikanen, die de behandeling van Oeigoeren door Peking hebben veroordeeld, "ongegrond" zijn.
27 mrt 16:33
Een aantal winkels van H&M in China is gesloten na de storm van kritiek op politieke uitingen van de modeketen.
26 mrt 17:43
De gerechtelijke politie (BCIJ) heeft donderdag een vierkoppige Daesh-terreurcel ontmanteld in het Noord-Oosten van Marokko
26 mrt 14:27
Steeds meer buitenlandse kledingmerken raken verwikkeld in de controverse over katoen afkomstig uit de Chinese regio Xinjiang, waar veel Oeigoeren in "heropvoedingskampen" leven.
<< < 30 31 32 33 34 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi