Laatste nieuws over verenigde staten
661 t/m 680 (van 1897 artikelen)
9 mrt 21:21
De Verenigde Staten hebben de eerste sancties onder president Joe Biden afgekondigd tegen Iran.
9 mrt 7:10
De meeste mensen die eerder een Amerikaanse visum werd geweigerd vanwege het tijdelijke inreisverbod voor sommige islamitische landen, mogen opnieuw een aanvraag doen
8 mrt 17:59
Tegen corona gevaccineerde mensen in de Verenigde Staten mogen zonder mondkapje in kleine groepjes bij elkaar komen.
7 mrt 10:39
Iran zal Israëlische aanvallen op zijn nucleaire installaties mogelijk vergelden met de verwoesting van Tel Aviv en Haifa, zo dreigde de Iraanse minister van Defensie generaal Amir Hatami zondag in een toespraak.
6 mrt 15:17
Een voorstel van de linkse senator Bernie Sanders om het minimumloon in de Verenigde Staten te verhogen naar 15 dollar (12,60 euro) per uur heeft het mede door acht Democratische senatoren niet gehaald in de Senaat.
6 mrt 7:17
De Verenigde Staten hebben tot en met vrijdag iets meer dan 85 miljoen doses coronavaccins toegediend.
5 mrt 5:02
in de Verenigde Staten zijn de afgelopen 24 uur minder dan 40.000 nieuwe gevallen van het coronavirus vastgesteld.
5 mrt 3:10
De Verenigde Staten hebben donderdag (lokale tijd) nieuwe handelssancties aangekondigd tegen Myanmar als reactie op de staatsgreep van het leger begin februari.
4 mrt 21:57
In de eerste week van maart voeren de Verenigde Staten en Marokko een militaire maritieme oefening uit.
4 mrt 5:11
De regering onder de Amerikaanse president Joe Biden heeft een tijdelijke beperking ingesteld op anti-terroristische drone-aanvallen buiten oorlogsgebieden als Afghanistan en Syrië, meldt The New York Times.
3 mrt 17:45
Het Internationaal Strafhof (ICC) in Den Haag heeft uiteindelijk officieel besloten de Israëlische oorlogsmisdaden in de Palestijnse gebieden te onderzoeken.
3 mrt 17:25
De totale inkomsten van de Palestijnse regering uit buitenlandse hulp daalde in 2020 met 84,9 procent
3 mrt 15:12
De Amerikaanse landelijke politiedienst FBI heeft een 26-jarige Nederlander opgepakt.
3 mrt 9:17
Steeds meer Amerikaanse staten versoepelen hun lockdownmaatregelen. Michigan maakte bekend dat vanaf vrijdag meer mensen toegelaten mogen worden in restaurants en andere bedrijven.
3 mrt 5:16
Christopher Wray, de chef van de Amerikaanse federale politiedienst FBI, heeft het parlement gewaarschuwd dat het aantal binnenlandseterrorismezaken in de Verenigde Staten met een schrikbarend tempo stijgt
3 mrt 3:03
In Brazilië is in de afgelopen 24 uur een recordaantal sterfgevallen als gevolg van het coronavirus gemeld.
2 mrt 17:11
De FBI ziet de bestorming van het Capitool als binnenlands terrorisme. Zo'n achthonderd aanhangers van toenmalig president Donald Trump drongen op 6 januari het parlementsgebouw in Washington binnen.
2 mrt 11:52
Persvrijheidsorganisatie Reporters Without Borders (RSF) heeft in Duitsland een aanklacht ingediend tegen de Saoedische kroonprins Mohammed bin Salman
2 mrt 3:14
Het malariamiddel hydroxychloroquine mag niet worden gebruikt om Covid-19 te voorkomen en heeft geen zinvol effect op patiënten die besmet zijn met het virus
2 mrt 2:26
Marokkaanse ministeries hebben het contact met de Duitse ambassade in Marokko en andere Duitse politieke instanties opgeschort.
<< < 32 33 34 35 36 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi