Laatste nieuws over verenigde staten
681 t/m 700 (van 1894 artikelen)
27 feb 22:09
President Joe Biden zal maandag een mededeling doen over Saoedi-Arabië, nadat de Amerikaanse geheime dienst in een rapport concludeerde dat de Saoedische kroonprins Mohammed bin Salman de moord op journalist Jamal Khashoggi steunde.
27 feb 13:23
Witte Huis-adviseur Sameera Fazili heeft woensdag een deel van de persconferentie in het Witte Huis verzorgt
27 feb 10:01
Saoedi-Arabië heeft de bevindingen van de Amerikanen over de moord op journalist Jamal Khashoggi van de hand gewezen.
26 feb 21:49
Het Amerikaanse ministerie van Financiën heeft wegens de brute moord op journalist Jamal Khashoggi een voormalig adviseur van de Saoedische kroonprins en een elite-eenheid van het koningshuis op de sanctielijst gezet.
26 feb 20:50
Hatice Cengiz, de verloofde van de om het leven gebrachte Saoedische journalist Jamal Khashoggi, vindt dat gerechtigheid is gedaan door het rapport van de Amerikaanse geheime dienst over de moord op haar man.
26 feb 19:38
Volgens de VS heeft de Saoedische kroonprins de operatie gesteund om de Saoedische journalist Jamal Khashoggi uit te schakelen door hem gevangen te nemen of te vermoorden.
26 feb 16:59
Een groep van 250 politieke leiders van over de hele wereld ondertekende deze week een brief gericht aan de Amerikaanse president Joe Biden
26 feb 10:16
President Biden heeft ruim een maand na zijn aantreden het Midden-Oosten gebombardeerd. Het is zijn eerste militaire aanval als president van de Verenigde Staten.
26 feb 8:54
De Amerikaanse president Joe Biden heeft in een telefoongesprek met de Saoedische koning Salman het belang van mensenrechten benadrukt
25 feb 6:29
De Amerikaanse president Joe Biden heeft een presidentieel decreet van zijn voorganger Donald Trump ingetrokken dat het voor buitenlanders moeilijker maakte om in de Verenigde Staten te komen werken.
24 feb 14:24
President Biden wil woensdag voor het eerst als staatshoofd een telefoontje plegen met de koning van Saoedi Arabië, Salman bin Abdulaziz al-Saud.
23 feb 2:56
De vrouw van de beruchte Mexicaans drugsbaron Joaquín 'El Chapo' Guzmán Loera, de voormalig leider van het Mexicaanse Sinaloa-kartel, is maandag gearresteerd op een vliegveld in de staat Virginia.
19:16
President Joe Biden heeft opdracht gegeven de Amerikaanse vlag halfstok te hangen op federale overheidsgebouwen om te markeren dat in de Verenigde Staten een half miljoen mensen aan het coronavirus zijn overleden.
14:09
Ex-president Donald Trump gaat volgens de nieuwssite Axios zondag in een toespraak in Orlando zichzelf 'een aannemelijke presidentskandidaat' voor de Republikeinse partij noemen.
09:10
De dochters van de in 1965 vermoorde Amerikaanse zwarte activist Malcolm X hebben Justitie in de staat New York gevraagd om het onderzoek naar de moord op hun vader te heropenen.
21 feb 16:37
De Amerikanen dragen misschien ook in 2022 nog steeds een mondkapje in de strijd tegen Covid-19.
19 feb 19:25
President Joe Biden zegt het noodzakelijk te vinden dat de Verenigde Staten samen met andere wereldmachten de "destabiliserende" nucleaire ambities van Iran gaan beteugelen.
19 feb 18:30
De Verenigde Staten zijn vrijdag opnieuw toegetreden tot het klimaatverdrag van Parijs, bijna een maand na de inhuldiging van Joe Biden als president.
19 feb 9:48
Iran heeft vrijdag herhaald dat alle Amerikaanse sancties van tafel moeten.
18 feb 20:29
Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten willen ervoor zorgen dat Iran zich aan de afspraken uit het atoomakkoord van 2015 houdt.
<< < 33 34 35 36 37 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi