Laatste nieuws over verenigde staten
721 t/m 740 (van 1892 artikelen)
7 feb 19:07
De Amerikaanse president Joe Biden heeft gezegd dat de VS niet van plan zijn de sancties tegen Iran op te heffen om de machthebbers in Teheran aan de onderhandelingstafel te krijgen.
7 feb 16:32
Riyadh gaat de politieke en militaire steun aan de Jemenitische regering voortzetten
7 feb 15:13
Het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het reisadvies voor Algerije verhoogd naar niveau vier; het grootste risico voor Amerikaanse reizigers.
7 feb 11:44
Iran zal geen eerder gemaakte afspraken over zijn nucleaire programma meer naleven, als de Amerikaanse regering niet eerst de sancties tegen het land intrekt.
6 feb 15:56
De Verenigde Staten rekenen erop dat Saoedi-Arabië zijn reputatie op het gebied van de mensenrechten gaat verbeteren.
6 feb 13:58
De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken wil de Houthi-rebellen in Jemen niet langer aanmerken als terreurgroep.
5 feb 8:39
De leider van de gevaarlijke Jemenitische tak van terreurorganisatie al-Qaeda zit al maanden vast.
4 feb 22:12
Donald Trump weigert onder ede te getuigen in het proces waarin de Amerikaanse Senaat gaat oordelen over de vraag of de voormalige president schuldig is aan het aanzetten tot een opstand.
4 feb 18:49
De Verenigde Staten zullen geen steun meer geven aan "offensieve operaties" in Jemen tegen de opstandige Houthi's.
3 feb 5:06
De Amerikaanse president Joe Biden heeft dinsdag drie presidentiële decreten uitgevaardigd waarmee een deel van het strenge immigratiebeleid van zijn voorganger Donald Trump wordt teruggedraaid.
2 feb 13:42
Nederland gaat pleiten voor nieuwe EU-sancties tegen het militaire regime van Myanmar. Dat zei minister Sigrid Kaag van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking dinsdag.
2 feb 12:03
De Amerikaanse president Joe Biden gaat dinsdag het migratiebeleid van zijn voorganger Donald Trump terugdraaien.
2 feb 6:17
De Europese Unie zou moeten optreden als bemiddelaar tussen Iran en de Verenigde Staten om het nucleair akkoord uit 2015 te redden.
1 feb 20:53
Kosovo en Israël hebben maandag de diplomatieke betrekkingen formeel genormaliseerd.
1 feb 20:11
De VN-Veiligheidsraad komt dinsdag met spoed in een digitale sessie bijeen om de staatsgreep van het leger in Myanmar te bespreken.
1 feb 17:53
Drie coronavaccins zijn al toegelaten in de Europese Unie, en nu buigt de toezichthouder zich voor het eerst over een middel dat coronapatiënten misschien kan helpen genezen.
1 feb 8:38
De internationale gemeenschap heeft bezorgd gereageerd op de staatsgreep in Myanmar. De Verenigde Staten en Australië riepen het leger op opgepakte leider Aung San Suu Kyi en andere gevangenen vrij te laten.
1 feb 5:57
Het leger van Myanmar heeft in de nacht van zondag op maandag een staatsgreep gepleegd.
31 jan 9:50
Gedetineerden in de Amerikaanse gevangenis Guantanamo Bay op Cuba worden voorlopig nog niet ingeënt tegen het coronavirus.
30 jan 11:19
De Taliban hebben een bloedige zelfmoordaanslag gepleegd in het oosten van Pakistan. Een extremist reed met een wagen vol explosieven een basis in van veiligheidstroepen.
<< < 35 36 37 38 39 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi