Laatste nieuws over verenigde staten
781 t/m 800 (van 1302 artikelen)
9 mei 1:18
De nationale veiligheidsraad van de VS heeft vrijdag iedere betrokkenheid van Washington bij een vermeende inval in Venezuela ontkend.
8 mei 19:57
Venezuela heeft twee Amerikanen aangeklaagd vanwege terrorisme en samenzwering.
8 mei 18:25
De Verenigde Staten heeft 21 gespecialiseerde voertuigen overgedragen aan het de Marokkaanse Special Forces (MSOF) van de Koninklijke Strijdkrachten (FAR)
8 mei 17:41
De Amerikaanse president Donald Trump werkte deze week nog samen met een medewerker van het Witte Huis die besmet is met het coronavirus. Dat heeft Trump gezegd bij het programma Fox & Friends van Fox News.
8 mei 14:39
De Chinese overheid staat open voor een onafhankelijk internationaal onderzoek naar de herkomst van het nieuwe coronavirus.
8 mei 8:33
De autoriteiten in de Amerikaanse staat Georgia hebben twee verdachten aangehouden voor de moord op Ahmaud Arbery
8 mei 0:47
De Verenigde Staten hebben vier Patriot-raketbatterijen en tientallen troepen teruggetrokken uit Saoedi-Arabië
8 mei 0:11
In de afgelopen 24 uur is het aantal mensen in de Verenigde Staten dat is overleden aan Covid-19 gestegen met 1894 tot 76.693.
7 mei 17:08
China heeft boos gereageerd op aantijgingen van de Amerikaanse president Donald Trump.
7 mei 8:33
De Amerikaanse president Donald Trump heeft de coronapandemie de "ergste aanval die het land ooit heeft meegemaakt" genoemd. Trump verweet China opnieuw dat het de verspreiding van het virus geen halt heeft toegeroepen.
7 mei 8:29
Het aantal mensen dat de afgelopen 24 uur is overleden door het coronavirus in de Verenigde Staten ligt net als een dag eerder boven de 2000.
7 mei 2:12
President Donald Trump heeft zijn veto uitgesproken over een wetsvoorstel dat de bevoegdheid van de president om oorlog te voeren tegen Iran moet inperken.
6 mei 21:51
De Venezolaanse staatstelevisie heeft een video getoond van een opgepakte Amerikaan die zou hebben deelgenomen aan een poging om president Nicolas Maduro te arresteren.
6 mei 16:06
De Amerikaanse ambassadeur in Israël zegt dat de Verenigde Staten (VS) gereed staan om in de komende weken de Israëlische annexatie van Palestijnse gebieden op de Westelijke Jordaanoever te erkennen
6 mei 9:20
Het aantal mensen dat de afgelopen 24 uur is overleden door het coronavirus in de Verenigde Staten is aanzienlijk hoger dan een dag eerder.
5 mei 17:09
De Amerikaanse president Donald Trump zegt dat zijn regering niets te maken heeft met een vermeende inval van huurlingen in Venezuela.
5 mei 7:46
De Venezolaanse president Nicolás Maduro zei maandag (lokale tijd) dat de autoriteiten 13 "terroristen" hebben gevangengenomen, onder wie twee Amerikanen die hij beschreef als huurlingen.
4 mei 18:13
De Amerikaanse overheid verwacht dat het coronavirus fors meer slachtoffers gaat maken.
4 mei 9:01
De Duitse minister van Volksgezondheid denkt dat het ontwikkelen van een vaccin tegen het coronavirus jaren kan duren.
3 mei 9:31
De Amerikaanse president Donald Trump is blij met de terugkeer van de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un in het openbare leven.
<< < 38 39 40 41 42 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi