Laatste nieuws over verenigde staten
861 t/m 880 (van 1905 artikelen)
3 jan 5:58
Iran herdenkt deze week Qassem Soleimani, de generaal van de Revolutionaire Garde die ongeveer een jaar geleden met een raketaanval werd geliquideerd door de Verenigde Staten.
2 jan 20:07
Nieuwe inlichtingenrapporten zouden suggereren dat Israël aanvallen beraamt op Amerikaanse troepen in Irak om een oorlog tussen Washington en Teheran uit te lokken
2 jan 13:14
De Verenigde Staten hebben onverwachts het vliegdekschip USS Nimitz teruggetrokken uit het Midden-Oosten.
1 jan 19:38
De Verenigde Staten zijn vrijdag de grens van 20 miljoen besmettingen met het coronavirus gepasseerd.
1 jan 6:17
Een voormalig medewerker van een ziekenhuisapotheek in Grafton in de Amerikaans staat Wisconsin, is donderdag gearresteerd op verdenking van het moedwillig onbruikbaar maken van zo'n 500 coronavaccins.
1 jan 6:13
De Amerikaanse president Donald Trump heeft de immigratiestop die hij eerder vorig jaar had afgekondigd verlengd tot 31 maart van dit jaar.
31 dec 13:15
De grootste seriemoordenaar uit de Amerikaanse geschiedenis is woensdag overleden.
31 dec 9:46
De verspreiding van een nieuwe variant van het coronavirus zorgt in de Verenigde Staten voor grote bezorgdheid onder experts.
31 dec 8:42
Een Amerikaanse verpleger is positief getest op het coronavirus nadat hij was ingeënt met het vaccin van de Amerikaanse farmaceut Pfizer en het Duitse BioNTech.
30 dec 12:43
In Turkije hebben 92 personen een levenslange celstraf gekregen voor betrokkenheid bij de mislukte staatsgreep in 2016 tegen president Recep Tayyip Erdogan.
30 dec 6:24
De meer besmettelijke Britse variant van het coronavirus is nu ook in de Amerikaanse staat Colorado bij iemand aangetroffen.
29 dec 17:47
Het wordt "moeilijk" voor de Amerikaanse president-elect Joe Biden om de Sahara-overeenkomst van de vertrekkende president Donald Trump ongedaan te maken
27 dec 12:52
China zal de Verenigde Staten sneller inhalen als grootste economie van de wereld, door de nasleep van de coronacrisis.
27 dec 2:05
De zware ontploffing vrijdag in het centrum van Nashville is waarschijnlijk een zelfmoordactie geweest. Dat hebben onderzoekers van de explosie tegen nieuwszender CNN gezegd.
26 dec 4:22
Israëlische gevechtsvliegtuigen hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag doelwitten aangevallen van Hamas op de Gazastrook.
25 dec 21:39
De politie van de Amerikaanse stad Nashville bevestigt dat de krachtige explosie vroeg op de ochtend van eerste kerstdag is veroorzaakt door een bom in een camper.
25 dec 14:57
De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo heeft de start aangekondigd van de werkzaamheden aan de opening van een Amerikaans consulaat in Dakhla
25 dec 9:46
Iran heeft een manier gevonden om toch de beschikking te krijgen over miljoenen coronavaccins, ondanks de sancties die de Verenigde Staten tegen het land hebben ingesteld.
24 dec 20:35
Het Amerikaanse International Development Finance Corporation (DFC) heeft dinsdag initiatieven aangekondigd om $ 5 miljard aan investeringen in Marokko te mobiliseren.
24 dec 15:07
De VS bestempelt producten van Israëlische nederzettingen die op de bezette Westelijke Jordaanoever zijn gebouwd als Israëlische goederen
<< < 42 43 44 45 46 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi