Laatste nieuws over verenigde staten
901 t/m 920 (van 1203 artikelen)
18 jan 18:04
Bad Boys for Life werd gemaakt door het Marokkaans-Belgische regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah.
17 jan 11:19
Voor het eerst sinds 2012 was de hoogste leider van Iran, ayatollah Ali Khamenei, vrijdag voorganger van het belangrijkste vrijdaggebed in hoofdstad Teheran.
17 jan 8:29
Bij de Iraanse raketaanvallen op Amerikaanse bases in Irak zijn wel degelijk militairen gewond geraakt.
15 jan 10:11
De Iraanse president Hassan Rohani heeft een voorstel voor een nieuwe 'Trump-deal' voor het oplossen van de ruzie over het atoomakkoord uit 2015 afgewezen.
15 jan 9:51
De Amerikaanse president Donald Trump heeft uitgehaald naar Apple vanwege de weigering van het technologiebedrijf om mee te werken aan het ontsluiten van mobiele telefoons.
13 jan 21:53
Het Amerikaanse topmodel Gigi Hadid is een van de kandidaten om zitting te nemen in de jury in het proces tegen de Amerikaanse ex-filmmaker Harvey Weinstein (67).
12 jan 18:21
Zeven raketten zijn zondag neergekomen op de Iraakse legerbasis Balad, waar ook Amerikaanse troepen zijn gestationeerd.
12 jan 17:01
De Verenigde Staten gaan zeker twaalf soldaten uit Saoedi-Arabië het land uitzetten die een opleiding volgen in het Amerikaanse leger.
10 jan 17:31
De Verenigde Staten leggen Iran verdere sancties op vanwege de recente raketbeschietingen op Amerikaanse doelen in Irak.
9 jan 19:28
Het Oekraïense vliegtuig dat woensdag net buiten de Iraanse hoofdstad Teheran neerstortte, is geraakt door een Iraanse raket.
9 jan 12:03
Sergiño Dest heeft op eigen verzoek het trainingskamp van Ajax in Qatar verlaten. De Amerikaanse international voelde zich niet comfortabel in het oliestaatje vanwege de politieke spanningen in het Midden-Oosten.
9 jan 10:03
Abdollah Araghi, een bevelhebber van de Iraanse Revolutionaire Garde, heeft donderdag opnieuw dreigende taal geuit richting de Verenigde Staten.
9 jan 9:50
Het is afgevaardigden van de Amerikaanse regering woensdag niet gelukt de Democraten in het Congres te overtuigen dat de omgebrachte Iraanse generaal Qasem Soleimani een "onmiddellijke dreiging" vormde voor de VS.
8 jan 20:16
De crisis tussen de Verenigde Staten en Iran is voorbij, volgens de Iraakse geestelijke Moqtada al-Sadr. De de-escalerende toespraken die leiders van Iran en de VS woensdag hielden, wijzen daar volgens hem op.
8 jan 19:06
Iran zou opzettelijk Amerikaanse militaire slachtoffers hebben vermeden tijdens de vergeldingsactie op militaire bases die Amerikaanse troepen huisvesten in Irak.
8 jan 16:41
Turkije en Rusland hebben de Verenigde Staten en Iran opgeroepen om hun geschillen op diplomatieke wijze op te lossen.
8 jan 13:19
Nederland veroordeelt de Iraanse raketaanvallen die in de nacht van dinsdag op woensdag zijn uitgevoerd op legerbases in Irak.
8 jan 7:49
De luchtmachtbasis in het Iraakse Ain al-Asad en mogelijk andere doelen in het land zijn getroffen door meerdere raketten.
8 jan 7:41
Een Boeing 737-800 van Ukraine International Airlines is enkele minuten na vertrek vanaf de luchthaven van de Iraanse hoofdstad Teheran neergestort.
7 jan 17:54
Zeker vijftig mensen zijn om het leven gekomen in het gedrang bij de begrafenis van de Iraanse generaal Qassem Soleimani.
<< < 44 45 46 47 48 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi