Laatste nieuws over verenigde staten
941 t/m 960 (van 1905 artikelen)
5 dec 3:10
De Amerikaanse president Trump heeft het bevel gegeven Amerikaanse troepen begin volgend jaar terug te trekken uit het Oost-Afrikaanse Somalië.
4 dec 20:29
Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden is er in meerderheid mee akkoord dat de softdrugs die onder de verzamelnaam cannabis vallen uit het strafrecht worden gehaald.
4 dec 18:04
De Amerikaanse diplomatieke missie in Casablanca heeft donderdag de eerste steen gelegd van haar nieuwe consulaat in het stadscentrum van Casa-Anfa.
4 dec 17:46
China heeft als tweede land een vlag op de maan geplant, ruim vijftig jaar nadat Amerikaanse astronauten daar hun eerste Stars and Stripes neerzetten.
4 dec 16:49
De verkozen president van de Verenigde Staten Joe Biden heeft gezegd dat de moord op de Iraanse atoomwetenschapper Mohsen Fakhrizadeh de betrekkingen tussen Washington en Teheran zal bemoeilijken.
4 dec 13:52
De Europese Unie moet zich afvragen of zij niet steviger moet optreden tegen Turkije, dat volgens EU-president Charles Michel "geen beterschap toont".
4 dec 9:06
Filmstudio Warner Bros. gaat komend jaar alle nieuwe films op de dag dat ze in première gaan uitbrengen in zowel de bioscoop als via zijn eigen streamingdienst.
3 dec 16:00
De Iraanse president Hassan Rohani heeft radicale parlementariërs gewaarschuwd zich niet te bemoeien met het regeringsbeleid ten aanzien van de nucleaire projecten van het land.
3 dec 8:29
De voormalige Amerikaanse presidenten Barack Obama, George W. Bush en Bill Clinton zijn bereid zich op termijn voor de camera te laten inenten tegen het coronavirus.
3 dec 7:48
In de Verenigde Staten is woensdag met meer dan 2700 sterfgevallen het hoogste aantal coronadoden in een etmaal tot nu toe geregistreerd.
2 dec 19:46
Berichtendienst Twitter scherpt zijn regels aan in de strijd tegen hatelijke berichten. Voortaan is taalgebruik verboden dat personen "ontmenselijkt" op basis van ras, etniciteit of nationale oorsprong.
2 dec 15:39
Iran dreigt met een aanval op de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) als Iran wordt aangevallen door de Verenigde Staten vanuit het grondgebied van de Emiraten.
2 dec 9:50
De verkozen Amerikaanse president Joe Biden is niet direct van plan de importheffingen op Chinese goederen te schrappen.
2 dec 1:45
Saudi-Arabië heeft Israëlische vliegtuigen op weg naar de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) toegestaan ​​om over haar luchtruim te vliegen
1 dec 13:48
De Duitse minister van Buitenlandse Zaken heeft gewaarschuwd dat de NAVO het vredesproces in Afghanistan niet in gevaar moet brengen door te snel troepen terug te trekken.
1 dec 6:52
De Chinese overheid meldde in februari lagere aantallen coronabesmettingen dan er in werkelijkheid waren vastgesteld.
10:03
De Iraanse president Hassan Rohani stelt dat "het huurlingenregime in Israël verantwoordelijk is voor de terroristische moordaanslag" op de Iraanse nucleaire wetenschapper en militair Mohsen Fakhrizadeh.
08:08
Dat schreef de Iraanse VN-gezant Majid Takht Ravanchi aan de VN.
06:13
De door de Amerikaanse president Donald Trump aangevraagde hertelling van de stemmen in de staat Wisconsin heeft niet de voor de voor hem gewenste ommekeer gezorgd.
06:01
De voorman van de Verenigde Naties (VN) maant tot kalmte na de moordaanslag op het vermeende meesterbrein van het geheime Iraanse atoombomprogramma.
<< < 46 47 48 49 50 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi