Laatste nieuws over verkiezingen
21 t/m 40 (van 294 artikelen)
17 feb 20:06
Volgens gemeenteraadslid Agnes Cerighelli is elke katholiek, die de politieke aanstelling van een moslim steunt, een afvallige.
19 dec 15:34
De 74-jarige Tebboune beloofde eerder dat zijn politieke programma aan de eisen van demonstranten zal voldoen
13 dec 13:03
De Britse premier Boris Johnson heeft bij de verkiezingen de benodigde meerderheid behaald om zijn brexitdeal ongestoord door het parlement te loodsen.
11 dec 19:07
De aanpak van toenemende moslimhaat in het Verenigde Koninkrijk is bij de verkiezingen morgen de "belangrijkste kwestie" voor Britste moslims
20 nov 21:45
Israëlische politicus Benny Gantz heeft geen regering weten te vormen en geeft de opdracht terug aan de president.
14 okt 11:05
Hoogleraar Kaïs Saïed gaat aan de leiding bij de Tunesische presidentsverkiezingen. Hij heeft 76,9 procent van de stemmen gekregen. Dat blijkt uit de eerste exitpolls.
7 okt 8:50
De gematigde islamitische partij Ennahda is de grootste geworden bij de parlementsverkiezingen die zondag in Tunesië zijn gehouden. Dat blijkt uit een exitpoll die op de staatstelevisie is getoond. Ennahda kreeg 17,5 procent van de stemmen.
22 sep 19:49
De Arabische politieke partijen in Israël hebben voor het eerst in meer dan een kwart eeuw hun voorkeur uitgesproken voor een premier van Israël.
18 sep 7:12
In Israël is volgens de eerste exitpolls het centrumlinkse blok Blauw en Wit met 34 zetels nipt de grootste geworden bij de verkiezingen. De Likud-partij van de huidige premier Netanyahu krijgt er 33.
17 sep 19:36
De Israëlische rechtse Likud-partij riep dinsdag een spoedberaad bijeen vanwege de hoge opkomst onder Arabische gemeenschappen en linkse bolwerken
13 sep 9:35
De bot zou hebben geschreven dat Arabisch-Israëlische politici "ons allemaal willen vernietigen".
6 sep 12:24
Voor het eerst doen twee moslims mee aan de gemeenteraadsverkiezingen van Christchurch in Nieuw-Zeeland
4 sep 15:04
De verkiezingen zouden aanvankelijk in juli plaatsvinden maar door een gebrek aan kandidaten hebben autoriteiten besloten de verkiezingen uit te stellen
2 sep 18:26
De Algerijnse legerbaas Ahmed Gaed Saleh heeft opgeroepen tot nieuwe verkiezingen later dit jaar. Hij wil dat de Kiescommissie nieuwe verkiezingen uitroept, zodat die dit jaar nog kunnen plaatsvinden.
19 jun 14:08
President Donald Trump heeft officieel bekendgemaakt opnieuw de presidentskandidaat voor de Republikeinen te willen zijn. In de staat Florida trapte de zittende president zijn campagne voor herverkiezing in 2020 af.
8 jun 15:28
Een week voor de verkiezingen plaatste de Vlaams Belang-politica Nathalie Dewulf het bericht op haar Facebook
6 jun 11:35
Deense nationalisten hebben bij verkiezingen woensdag een flinke afstraffing gehad. Nadat de stemmen waren geteld werd duidelijk dat het politieke klimaat in Denemarken was omgeslagen naar een links georiënteerde regering.
2 jun 13:53
De voor 4 juli geplande presidentsverkiezingen in Algerije gaan niet door. De constitutionele raad in het Noord-Afrikaanse land heeft geconcludeerd dat het onmogelijk is een stembusgang te houden omdat er geen geschikte kandidaten zouden zijn.
29 mei 23:49
Het Israëlische parlement stemde donderdag voor eigen ontbinding en voor nieuwe verkiezingen op 17 september, een ongekend scenario in de geschiedenis van het land.
24 mei 0:05
De PvdA is de verrassende winnaar van de verkiezingen voor het Europees Parlement. De sociaaldemocraten blijven de VVD en het CDA voor.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi