Laatste nieuws over verkiezingen
421 t/m 429 (van 429 artikelen)
27 jan 13:50
De Kiesraad wil de regel handhaven dat kiezers in het stemlokaal niet worden begeleid, ook als zij geen Nederlands spreken. De kans op beïnvloeding is anders te groot.
26 jan 12:15
Tijdens de onlusten van de afgelopen dagen bij de Keniaanse stad Nakuru zijn sinds donderdag zeker 25 mensen omgekomen.
9 jan 7:25
Hillary Clinton heeft Barack Obama bij de voorverkiezingen in New Hampshire verslagen.
4 jan 7:49
De Democratische presidentskandidaat Barack Obama heeft donderdag favoriet Hillary Clinton verslagen bij de eerste voorverkiezingen voor de presidentsverkiezingen van dit jaar.
20 nov 19:01
De parlementsverkiezingen vandaag in Jordanië lijken net echt. Zelfs de fundamentalistische Moslimbroederschap mag meedoen en heeft actief campagne kunnen voeren.
21 okt 21:35
De voorgenomen bijeenkomst dinsdag voor de verkiezing van een nieuwe president in Libanon door het parlement is uitgesteld.
6 okt 14:09
Pervez Musharraf is met een overweldigende meerderheid herkozen als president van Pakistan. De Pakistaanse staatstelevisie maakte dit zaterdag bekend...
16 sep 16:16
Alan Greenspan, de voormalige topman van de Federal Reserve, haalt in zijn boek 'The Age of Turbulence' hard uit naar president George W. Bush.
7 sep 11:49
Nadia Yassine en aanhangers van de islamistische beweging Al Adl wa al Ihsan zullen de parlementsverkiezingen vandaag boycotten.
<< < 20 21 22

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi