Laatste nieuws over verkiezingen
41 t/m 60 (van 431 artikelen)
18 mrt 16:19
De Haagse politicus Arnoud van Doorn van de Partij van de Eenheid (PvdE) verlaat de politiek.
18 mrt 14:42
Voorzitter Khadija Arib spreekt donderdag met lijsttrekkers die zijn gekozen in de Tweede Kamer.
18 mrt 1:48
De liberalen winnen de verkiezingen. De VVD van Mark Rutte wordt opnieuw de grootste partij. Maar de nieuwe D66-leider Sigrid Kaag is met een verrassende winst van 8 zetels de grote winnaar.
17 mrt 19:04
Frank de Bie uit Den Bosch heeft aangifte gedaan tegen lijsttrekker Thierry Baudet van Forum voor Democratie vanwege het oproepen tot ronselen van stemmen.
15 mrt 10:55
Lijsttrekker Farid Azarkan reageerde maandagochtend in de ochtendshow Early Birds op SLAM! op de uitzending van Zondag Met Lubach.
15 mrt 10:03
De PVV stelt als voorwaarde voor regeringsdeelname een forse beperking van de immigratie. Dat zei partijleider Geert Wilders maandag tegen de NOS.
14 mrt 0:01
De handschoenen gingen uit bij het Debat van het Zuiden waar de lijsttrekkers van de zeven grootste partijen zaterdag de strijd aangingen.
13 mrt 9:52
De Black Lives Matter-demonstraties van vorig jaar zorgden voor hernieuwde aandacht voor het bestaan van racisme in Nederland. Ook politici stelden dat er meer gedaan moet worden om racisme te bestrijden.
12 mrt 21:05
Burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam heeft aangifte gedaan van de verduistering van 195 stempassen in de wijk Bloemhof.
12 mrt 19:58
Israëliërs hebben donderdag voor het eerst kunnen stemmen voor de Israëlische parlementsverkiezingen vanuit een stemlocatie in Marokko
11 mrt 23:32
Appjes die rondgingen in appgroepen van Forum voor Democratie, onder meer over het verband tussen ras en IQ, zijn "racistische drek" en partijleider Thierry Baudet deed er aan mee.
11 mrt 23:10
Mark Rutte vindt dat PVV-leider Geert Wilders wegloopt voor zijn verantwoordelijkheid door zich niet te laten interviewen in het televisieprogramma Nieuwsuur.
08:50
Een zogenoemde verkiezingstrailer, drive-throughs en tenten in de buitenlucht.
2 mrt 15:24
Israël is van plan om tijdens de komende parlementsverkiezingen stembureaus te openen in drie Arabische landen, waaronder Marokko
1 mrt 20:54
De burgemeesters in het Veiligheidsberaad willen dat de avondklok niet geldt tijdens de verkiezingen over twee weken.
1 mrt 19:42
De nieuwe wetsvoorstellen zijn bedoeld om buitenlandse Marokkanen (MRE) volledig en actief deel te laten namen aan de verkiezingen in Marokko
1 mrt 1:53
De voormalige Amerikaanse president Donald Trump heeft zondag tijdens een toespraak gezinspeeld op een nieuwe deelname aan de presidentsverkiezingen.
28 feb 15:54
Zes lijsttrekkers gaan in het Amsterdamse Felix Meritis zondagavond met elkaar de strijd aan in het eerste grote verkiezingsdebat op televisie.
27 feb 9:11
In de Oude Zaal van de Tweede Kamer troffen de dertien partijen die nu in de Tweede Kamer zitten elkaar vrijdag voor het eerst allemaal in deze verkiezingscampagne.
26 feb 15:56
Hamas heeft Israël gewaarschuwd voor inmenging in Palestijnse nationale verkiezingen en zegt dat eventuele bemoeienis van de bezetter kan leiden tot uitstel.
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi