Laatste nieuws over verkiezingen
61 t/m 80 (van 428 artikelen)
17 feb 21:52
De Israëlische Centrale Kiescommissie heeft woensdag besloten om de Israëlische Labour Party-kandidate Ibtisam Mara'ana te verbieden deel te nemen aan de komende verkiezingen.
15 feb 10:20
Een linkse populistische partij stevent af op een verkiezingsoverwinning in Kosovo.
9 feb 19:26
Egypte opende dinsdag voor het eerst in jaren de grens met de Gazastrook voor onbepaalde tijd
6 feb 3:49
Burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam vindt dat de komende Tweede Kamerverkiezingen moeten doorgaan.
1 feb 14:03
Te midden van de verkiezingscampagne in de Spaanse regio Catalonië heeft Twitter het officiële account van de extreemrechte politieke partij VOX afgesloten
28 jan 16:51
Voor de Israëlische premier Benjamin Netanyahu zou een bezoek van de Marokkaanse koning Mohammed VI grote steun kunnen genereren onder Israëlische kiezers van Marokkaanse komaf
27 jan 21:43
Het 'democratische' Israël dreigde leiders die aangesloten zijn bij de islamitische verzetsbeweging Hamas dat ze gevangen zullen worden gezet als ze meedoen aan de komende verkiezingen
15 jan 18:33
Geert Wilders wil na de verkiezingen van maart dit jaar verder met zijn vertrouwde PVV-fractie.
8 jan 22:01
De gekozen Amerikaanse president Joe Biden noemt het "goed" dat zijn voorganger Donald Trump verstek laat gaan bij zijn inauguratie op 20 januari.
7 jan 15:14
Amerikaanse politici willen dat een onderzoek wordt ingesteld naar het optreden van de politie bij de bestorming van het parlementsgebouw in Washington.
7 jan 13:33
De Amerikaanse president Donald Trump heeft een "ordelijke" machtsoverdracht beloofd op 20 januari. Wel herhaalde hij in een verklaring het oneens te zijn met de verkiezingsuitslag.
7 jan 11:07
Het Amerikaanse Congres heeft officieel vastgelegd dat de Democraat Joe Biden de verkiezingen heeft gewonnen.
7 jan 6:36
Bij de bestorming van het Amerikaanse parlementsgebouw door aanhangers van president Trump in Washington zijn woensdag vier doden gevallen, meldt de hoofdstedelijke politie.
7 jan 4:38
Oud-president Barack Obama vindt dat Donald Trump medeverantwoordelijk is voor de gewelduitbarsting woensdag bij het Capitool.
6 jan 23:34
Minister-president Mark Rutte roept de Amerikaanse president Donald Trump op de overwinning van zijn tegenstrever Joe Biden bij de presidentsverkiezingen in november deze woensdag nog te erkennen.
6 jan 23:29
De onrust in het Amerikaanse Capitool wordt ook buiten de Verenigde Staten met grote bezorgdheid gevolgd.
6 jan 23:19
De staten Virginia en Maryland sturen de Nationale Garde naar het Capitool in Washington. Ook de Nationale Garde van Washington DC wordt ingezet.
6 jan 22:12
Toen de Trump-aanhangers het Capitool binnendrongen, is een vrouw neergeschoten en zwaargewond geraakt, meldt CNN op basis van meerdere bronnen.
6 jan 20:25
Twee gebouwen op het terrein van het Capitool in Washington zijn volgens Amerikaanse media woensdag ontruimd nadat honderden aanhangers van president Trump daar barricades bestormden.
6 jan 15:53
President Trump heeft via Twitter zijn plaatsvervanger Mike Pence opnieuw opgeroepen een stokje te steken voor de officiële vaststelling dat de Democraat Joe Biden de verkiezingen in november zou hebben gewonnen.
<< < 2 3 4 5 6 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi