Laatste nieuws over verkiezingen
81 t/m 100 (van 422 artikelen)
8 dec 2:52
President Donald Trump zegt dat de VS "als een derdewereldland" zijn geworden, terwijl hij ongefundeerde beweringen blijft maken over verkiezingsfraude.
6 dec 2:24
De Amerikaanse president Donald Trump heeft zaterdag tijdens een rally een nieuwe serie aan ongegronde beweringen gelanceerd dat hij tijdens de presidentsverkiezingen is bestolen en dat hij uiteindelijk toch zal winnen.
28 nov 6:13
De door de Amerikaanse president Donald Trump aangevraagde hertelling van de stemmen in de staat Wisconsin heeft niet de voor de voor hem gewenste ommekeer gezorgd.
27 nov 7:42
De Amerikaanse president Donald Trump weigert nog altijd zijn verlies bij de presidentsverkiezingen te erkennen.
15:31
De Chinese president Xi Jinping heeft de nieuwgekozen Amerikaanse president Joe Biden gefeliciteerd.
24 nov 4:09
De machtsoverdracht in de Verenigde Staten aan de nieuwe regering van de verkozen president Joe Biden kan officieel beginnen.
22 nov 14:02
De Russische president Vladimir Poetin wil samenwerken met elke Amerikaanse president, maar is nog altijd niet klaar om de verkiezingsoverwinning van Joe Biden te erkennen.
14 nov 16:21
Zestien Amerikaanse assistent-openbaar aanklagers hebben minister van Justitie William Barr gevraagd zijn opdracht tot onderzoek naar verkiezingsfraude in te trekken, meldt The Washington Post.
13 nov 9:42
China heeft de aankomende Amerikaanse president Joe Biden alsnog gefeliciteerd met zijn verkiezingsoverwinning.
10 nov 21:44
De Democraat Joe Biden vindt het een "schande" dat Donald Trump zijn verlies bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen weigert toe te geven.
10 nov 17:06
Turkije heeft Joe Biden en zijn running mate Kamala Harris alsnog gefeliciteerd met hun overwinning in de Amerikaanse verkiezingen.
10 nov 5:44
De timing van het nieuws rondom het coronavaccin is volgens de Amerikaanse president Donald Trump politiek gemotiveerd
10 nov 2:49
De Amerikaanse minister van Justitie William Barr heeft federale aanklagers toestemming gegeven om onderzoeken in te stellen naar de door president Donald Trump gesuggereerde stembusfraude door de Democraten.
9 nov 17:55
Marokko feliciteert de winnaar van de Amerikaanse verkiezingen pas als de resultaten officieel en definitief zijn.
9 nov 10:51
China en Rusland hebben maandag gezegd dat ze wachten met het feliciteren van de winnaar van de Amerikaanse presidentsverkiezingen tot de uitslag officieel is.
9 nov 9:34
De Franse links-radicale partijleider Jean-Luc Mélenchon zal over twee jaar opnieuw aan de presidentsverkiezingen meedoen als hij daarvoor voldoende steun krijgt.
8 nov 22:11
De Saoedische koning Salman bin Abdulaziz en kroonprins Mohammed bin Salman hebben Joe Biden en Kamala Harris gefeliciteerd met de overwinning bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen
8 nov 20:44
Het vertrek van de Amerikaanse president Donald Trump uit het Witte Huis zal een opluchting zijn voor de Palestijnen onder Israëlische bezetting
8 nov 12:11
De Iraanse president Hassan Rohani heeft aangegeven dat zijn land bereid is samen te werken met de Amerikaanse verkiezingswinnaar Joe Biden.
8 nov 10:17
De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft Joe Biden en zijn plaatsvervanger Kamala Harris gefeliciteerd met hun overwinning bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen.
<< < 3 4 5 6 7 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi