Laatste nieuws over verkiezingen
141 t/m 160 (van 435 artikelen)
30 sep 19:53
Dat blijkt uit de eerste voorlopige kijkcijfers, gemeld door The Hollywood Reporter.
21:45
De regering van premier Giuseppe Conte heeft de eerste waarderingstest sinds de uitbraak van de coronacrisis in Italië doorstaan.
6 sep 19:59
De Democratische presidentskandidaat Joe Biden houdt een voorsprong van 10 procent op de Republikeinse president Donald Trump, stelt de Amerikaanse nieuwszender CBS naar aanleiding van een peiling.
5 sep 8:35
Bijna de helft van de Nederlanders (49 procent) denkt dat er vanuit het buitenland geprobeerd zal worden invloed uit te oefenen op de Tweede Kamerverkiezingen van maart 2021.
11 aug 23:37
De Democratische presidentskandidaat Joe Biden heeft de Californische politica Kamala Harris gekozen als running mate.
10 aug 6:52
Kanye West heeft zich dan wel kandidaat gesteld voor het presidentschap van de Verenigde Staten, maar de rapper is nog steeds goede vrienden met zijn tegenstander Donald Trump.
4 aug 8:44
anye West zet zijn poging om de president van Amerika te worden door, alhoewel hij daar wel wat steken bij laat vallen.
30 jul 15:59
De Amerikaanse president Donald Trump heeft geopperd dat het beter kan zijn de presidentsverkiezingen van dit jaar uit te stellen.
22:47
De Amerikaanse president Donald Trump heeft dinsdag opdracht gegeven bij de komende volkstelling illegale immigranten niet mee te tellen voor het bepalen van de vertegenwoordiging in het Congres.
10:51
Kanye West zegt dat hij collega Jay-Z heeft gevraagd om zijn running mate en dus zijn mogelijke vicepresident te worden.
07:52
De Kardashians, de schoonfamilie van Kanye West, zijn "zeer bezorgd" om zijn huidige mentale toestand.
15 jul 21:10
Kanye West wil toch meedoen aan de Amerikaanse presidentsverkiezingen. De rapper heeft zich woensdag officieel kandidaat gesteld, meldt TMZ.
14 jul 21:46
Kanye West doet toch geen gooi naar het presidentschap van de Verenigde Staten, berichten meerdere Amerikaanse media.
8 jul 11:49
In een interview met Forbes maakt hij duidelijk dat het serieus is.
6 jul 17:44
Amerikaanse staten mogen zogenoemde kiesmannen dwingen om te stemmen op de presidentskandidaat die in die staat de meeste stemmen heeft gekregen
5 jul 9:25
Rapper Kanye West doet een gooi naar het Amerikaanse presidentschap.
3 jul 10:44
De Franse eerste minister Édouard Philippe en zijn regering treden af. Dat maakte het Élysée-paleis, het kantoor van president Emmanuel Macron, vrijdag bekend.
28 jun 15:59
De Franse president Emmanuel Macron houdt er rekening mee dat veel kandidaten van zijn beweging zondag geen voet aan de grond zullen krijgen bij de gemeenteraadsverkiezingen.
8 apr 17:53
Bernie Sanders is uit de race gestapt bij de Democraten voor het presidentschap van de VS. Hij maakte dat woensdag bekend in een verklaring.
2 mrt 22:00
De Israëlische premier Benjamin Netanyahu wint volgens de exit-polls maandag de Israëlische verkiezingen, maar hij lijkt geen meerderheid te behalen in het parlement.
<< < 6 7 8 9 10 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi