Laatste nieuws over virusmutatie
21 t/m 40 (van 103 artikelen)
8 feb 8:06
Zuid-Afrika schort het begin op van de vaccinatiecampagne met het coronavaccin van AstraZeneca.
7 feb 2:33
Het coronavaccin dat is ontwikkeld door AstraZeneca en de Universiteit van Oxford lijkt minder bescherming te bieden tegen milde en matige ziekteverschijnselen veroorzaakt door de Zuid-Afrikaanse virusvariant.
5 feb 14:46
Het coronavaccin van farmaceut AstraZeneca en de Britse universiteit Oxford werkt volgens die universiteit even goed tegen de Britse coronamutatie als tegen de daarvoor bekende variant van het virus.
4 feb 12:16
RIVM-directeur Jaap van Dissel waarschuwt dat sleutelen aan de coronamaatregelen waarschijnlijk leidt tot een "belangrijke toename" van het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames.
4 feb 9:52
Leraren lopen evenveel risico het coronavirus op te lopen als mensen met andere beroepen.
3 feb 17:23
In het Verenigd Koninkrijk hebben inmiddels 10 miljoen mensen een eerste prik tegen het coronavirus gekregen.
3 feb 13:25
Kinderen spelen een kleine rol bij de verspreiding van het coronavirus, maar bij de Britse variant gebeurt dit meer dan bij de oude versies van het virus.
3 feb 1:01
Voorzitter Ernst Kuipers van het Landelijk Netwerk Acute Zorg (LNAZ) is voorstander van het verlengen van de avondklok na 10 februari.
2 feb 19:55
Nederland blijft tot zeker 2 maart in de 'harde' lockdown.
2 feb 19:44
Een derde golf aan coronabesmettingen is onvermijdelijk, zei premier Mark Rutte dinsdagavond tijdens de persconferentie.
2 feb 15:52
De Britse variant veroorzaakt nu al twee derde van alle coronabesmettingen in Nederland, schat het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) op basis van berekeningen.
2 feb 8:03
De Britse variant van het coronavirus rukt harder op dan eerder gedacht. Dat zegt viroloog Chantal Reusken van het RIVM in het AD.
28 jan 10:03
Pfizer en BioNTech zeggen dat hun vaccin ook werkt tegen de Britse en Zuid-Afrikaanse coronavarianten.
27 jan 18:00
De Britse variant van het coronavirus is inmiddels vastgesteld in zeker zeventig landen
26 jan 22:11
Farmaceut AstraZeneca werkt samen met de Universiteit van Oxford aan een nieuw vaccin voor de Zuid-Afrikaanse variant van het coronavirus.
26 jan 17:04
In Gorinchem is een uitbraak van de Zuid-Afrikaanse variant van het coronavirus ontdekt. Meerdere mensen hebben die mutatie onder de leden.
26 jan 15:28
De afname van het aantal coronabesmettingen vlakt af, terwijl de extra besmettelijke Britse variant zich verder verspreidt.
24 jan 14:41
Naar schatting komt een kwart van de vastgestelde besmettingen met het coronavirus in België door de besmettelijkere Britse variant.
24 jan 13:16
De Britse regering komt enigszins terug op de bewering dat de gemuteerde coronavirusstam die voor het eerst in Groot-Brittannië is ontdekt, dodelijker is dan eerdere varianten.
22 jan 19:59
De Britse premier Boris Johnson heeft gezegd dat er aanwijzingen zijn dat de nieuwe coronavariant in het land misschien niet alleen besmettelijker maar ook dodelijker is dan het oorspronkelijke coronavirus.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi