Laatste nieuws over virusmutatie
41 t/m 60 (van 114 artikelen)
2 feb 19:44
Een derde golf aan coronabesmettingen is onvermijdelijk, zei premier Mark Rutte dinsdagavond tijdens de persconferentie.
2 feb 15:52
De Britse variant veroorzaakt nu al twee derde van alle coronabesmettingen in Nederland, schat het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) op basis van berekeningen.
2 feb 8:03
De Britse variant van het coronavirus rukt harder op dan eerder gedacht. Dat zegt viroloog Chantal Reusken van het RIVM in het AD.
28 jan 10:03
Pfizer en BioNTech zeggen dat hun vaccin ook werkt tegen de Britse en Zuid-Afrikaanse coronavarianten.
27 jan 18:00
De Britse variant van het coronavirus is inmiddels vastgesteld in zeker zeventig landen
26 jan 22:11
Farmaceut AstraZeneca werkt samen met de Universiteit van Oxford aan een nieuw vaccin voor de Zuid-Afrikaanse variant van het coronavirus.
26 jan 17:04
In Gorinchem is een uitbraak van de Zuid-Afrikaanse variant van het coronavirus ontdekt. Meerdere mensen hebben die mutatie onder de leden.
26 jan 15:28
De afname van het aantal coronabesmettingen vlakt af, terwijl de extra besmettelijke Britse variant zich verder verspreidt.
24 jan 14:41
Naar schatting komt een kwart van de vastgestelde besmettingen met het coronavirus in België door de besmettelijkere Britse variant.
24 jan 13:16
De Britse regering komt enigszins terug op de bewering dat de gemuteerde coronavirusstam die voor het eerst in Groot-Brittannië is ontdekt, dodelijker is dan eerdere varianten.
22 jan 19:59
De Britse premier Boris Johnson heeft gezegd dat er aanwijzingen zijn dat de nieuwe coronavariant in het land misschien niet alleen besmettelijker maar ook dodelijker is dan het oorspronkelijke coronavirus.
21 jan 5:55
Ron Fouchier, hoogleraar moleculaire virologie aan het Erasmus MC in Rotterdam is er allerminst van overtuigd dat de Britse en andere mutaties van het coronavirus voor een zwart scenario in Nederland gaan zorgen.
10:01
De Britse variant van het coronavirus is al vastgesteld in zeker zestig landen en territoria.
19 jan 16:09
De lockdown en avondklok die sinds 23 december in Marokko gelden worden met twee weken verlengd.
19 jan 15:15
Het aantal coronagevallen is voor de vierde week op rij gedaald. In de afgelopen zeven dagen kreeg het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) 38.776 meldingen van positieve tests.
19 jan 0:02
Bij een Marokkaanse man uit Ierland is maandagavond de gevreesde nieuwe variant van het gemuteerde coronavirus aangetroffen.
18 jan 16:45
Nu de extra besmettelijke Britse variant van het coronavirus zich ook hier verspreidt, is Nederland in "een soort race tegen de klok" terechtgekomen
18 jan 13:26
De besmettelijkere Britse variant van het coronavirus is al in heel België doorgedrongen.
17 jan 16:40
De basisscholen en de kinderopvang gaan niet eerder open. Ze blijven tot 8 februari gesloten als de huidige lockdown afloopt.
17 jan 13:42
Op het Catshuis is het overleg begonnen van een groot deel van het demissionaire kabinet met deskundigen over de coronacrisis.
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi