Laatste nieuws over virusmutatie
81 t/m 100 (van 284 artikelen)
30 nov 11:26
Als een van de vaccinfabrikanten zijn coronavaccin op maat snijdt van de nieuwe Omicron-variant, kan de Europese Unie het in drie tot vier maanden toelaten.
30 nov 8:14
Het is onwaarschijnlijk dat de huidige coronavaccins even effectief zullen zijn tegen de nieuwe Omicron-variant.
29 nov 19:23
Het is slechts een kwestie van tijd totdat de coronavariant Omicron ook in de Verenigde Staten is.
29 nov 17:02
In de Europese Unie zijn tot nu toe 33 mensen positief getest op de Omicron-variant van het coronavirus.
29 nov 13:49
De energieminister van Saoedi-Arabië maakt zich geen zorgen over de impact van de nieuwe Omicron-variant van het coronavirus op de vraag naar olie.
29 nov 13:30
Mensen die het quarantainehotel bij Schiphol verlaten na een positieve test op corona kunnen worden aangehouden en in verplichte isolatie worden geplaatst.
29 nov 9:35
De Omicron-variant van het coronavirus vormt volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) een groot wereldwijd risico waar landen zich goed op moeten voorbereiden.
29 nov 4:16
Het zal volgens de medische topadviseur van het Amerikaanse Witte Huis, Anthony Fauci, twee weken duren om de nieuwe Omicron-variant van het coronavirus goed te onderzoeken.
18:35
De klachten van mensen die besmet zijn met de Omicron-variant van het coronavirus zijn voornamelijk mild van aard.
16:19
Nederland staat in één klap in de top van de lijst met landen waar de meeste coronabesmettingen met de Omicron-variant officieel zijn bevestigd, nu het RIVM bij dertien mensen de nieuwe variant heeft ontdekt.
14:02
Bij dertien van de vrijdag uit Zuid-Afrika op Schiphol aangekomen reizigers die positief op corona hebben getest, is tot nu toe de Omicron-variant van het virus aangetroffen.
27 nov 20:28
Marokko heeft een nieuwe lijst in het leven geroepen voor landen waarvan reizigers niet welkom zijn in het land
27 nov 20:16
Bij een aantal van de 61 uit Zuid-Afrika teruggekeerde reizigers die positief op corona hebben getest, is vermoedelijk de variant Omicron aangetroffen.
27 nov 14:44
De Omicron-variant van het coronavirus kan ook gunstig uitpakken voor de pandemie als de in Zuid-Afrika ontdekte mutant besmettelijker is, maar tegelijkertijd zorgt voor een minder ernstig ziektebeeld.
27 nov 7:47
Het Amerikaanse biotechbedrijf Moderna ontwikkelt een boostervaccin voor de Omicron-variant van het coronavirus dat vrijdag door de Wereldgezondheidsorganisatie als zorgelijk werd bestempeld.
27 nov 7:11
Van de 600 mensen in de twee KLM-vliegtuigen die vrijdag terugkeerden uit Zuid-Afrika zijn 61 mensen positief getest op het coronavirus.
26 nov 19:34
Het Europees Centrum voor ziektepreventie en -bestrijding (ECDC) en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) omschrijven de nieuwe coronavariant B.1.1.529 als zorgelijk.
26 nov 17:15
Marokko schort het vliegverkeer met zeven landen uit zuidelijk Afrika op als gevolg van de nieuwe coronavariant die daar is vastgesteld.
26 nov 15:35
Steeds meer landen voeren reisbeperkingen in voor zuidelijk Afrika als gevolg van de coronavariant die daar is vastgesteld.
26 nov 14:43
In België is voor het eerst een besmetting vastgesteld met de nieuwe verontrustende variant van het coronavirus.
<< < 3 4 5 6 7 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi