Laatste nieuws over virusmutatie
101 t/m 114 (van 114 artikelen)
22 dec 15:07
Een gemuteerde en daardoor besmettelijkere variant van het coronavirus, die voor het eerst opdook in het Verenigd Koninkrijk, is tot dusver bij twee mensen in Nederland vastgesteld.
22 dec 10:36
De medeoprichter van het Duitse BioNTech zegt dat het "zeer waarschijnlijk" is dat het vaccin van het bedrijf ook werkt tegen de nieuwe variant van het coronavirus, die is opgedoken in het Verenigd Koninkrijk.
22 dec 9:28
De farmaceuten Pfizer en Moderna testen of hun coronavaccins ook effectief zijn tegen de nieuwe variant van het virus, die onder meer is opgedoken in het Verenigd Koninkrijk.
21 dec 9:48
De Franse minister van Gezondheid, Olivier Veran, denkt dat het goed mogelijk is dat de nieuwe gemuteerde variant van het coronavirus ook al in Frankrijk rondwaart.
21 dec 0:17
Marokko heeft alle vluchten van en naar het Verenigd Koninkrijk tot nader order opgeschort vanwege de opkomst van een nieuwe coronavirusstam.
22:40
Frankrijk legt vanaf middernacht al het verkeer vanuit het Verenigd Koninkrijk 48 uur stil in verband met de meer besmettelijke coronavariant die daar rondgaat.
22:08
Turkije weert vluchten uit Nederland omdat ook in ons land een geval met de nieuwe variant van het coronavirus is aangetroffen.
17:08
De nieuwe variant van het coronavirus die in het Verenigd Koninkrijk om zich heen grijpt, is reden tot zorg.
15:09
Na Nederland, leggen ook België, Italië en Israël het vliegverkeer met het Verenigd Koninkrijk stil.
11:36
Het is nog te vroeg om te zeggen of de aanwezigheid in Nederland van de nieuwe variant van het coronavirus gevolgen zal hebben voor het geldende coronabeleid.
11:14
Het gaat volgens de Britse minister van Volksgezondheid Matt Hancock "heel moeilijk" worden om de verspreiding van de nieuwe coronavariant die in het Verenigd Koninkrijk is opgedoken onder controle te krijgen.
10:23
De nieuwe variant van het coronavirus die in het Verenigd Koninkrijk is opgedoken, is in korte tijd de meest voorkomende variant geworden in Londen en het oosten van Engeland.
04:20
De mutatie van het coronavirus die in het Verenigd Koninkrijk is ontdekt, is waarschijnlijk ook vastgesteld in Nederland.
19 dec 15:02
Een nieuwe stam van het coronavirus die in het Verenigd Koninkrijk is opgedoken, kan zich weleens sneller verspreiden dan eerdere varianten van het virus, waarschuwen de Britse gezondheidsautoriteiten.
<< < 4 5 6

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi