Laatste nieuws over vladimir poetin
1 t/m 20 (van 77 artikelen)
20:36
Duitsland gaat de omstreden gaspijpleiding Nord Stream 2 sluiten wanneer Rusland Oekraïne binnenvalt.
24 nov 15:53
De Russische president Vladimir Poetin heeft het Russische coronavaccin Spoetnik-V volgens eigen zeggen ook via zijn neus toegediend gekregen.
12 nov 3:11
De Amerikaanse en Europese delegaties van de VN-Veiligheidsraad hebben Belarus veroordeeld om de situatie aan de grens met Polen.
9 nov 11:38
De Europese aardgasprijzen daalden na signalen dat Rusland de gaskraan naar Europa geleidelijk aan verder lijkt open te draaien.
8 nov 12:12
De prijs van gas op de toonaangevende Nederlandse gasbeurs is maandag weer gestegen nadat door Rusland beloofde extra leveringen waren uitgebleven.
30 okt 13:32
Ondanks de strenge coronarestricties die zaterdag in delen van Rusland van kracht zijn geworden, is het aantal nieuwe coronabesmettingen en het aantal dodelijke slachtoffers als gevolg van Covid-19 verder opgelopen.
27 okt 19:42
De Russische president Vladimir Poetin heeft de opdracht gegeven de gasvoorraden in West-Europa aan te vullen met Russisch gas, zodra de eigen gasreserves vol zijn.
23 okt 11:26
Voor de vijfde achtereenvolgende dag hebben de Russische gezondheidsautoriteiten een recordaantal doden als gevolg van Covid-19 gemeld.
19 okt 15:05
Moskou heeft ongevaccineerde mensen boven de 60 jaar de opdracht gegeven de komende vier maanden thuis te blijven nu het aantal coronabesmettingen en -slachtoffers in de Russische hoofdstad blijft stijgen.
26 sep 5:08
De Russische minister Sergej Lavrov van Buitenlandse Zaken heeft bevestigd dat de autoriteiten in Mali een particulier militair bedrijf hebben benaderd.
14 sep 9:27
De Russische president Vladimir Poetin heeft in gesprek met zijn Syrische ambtsgenoot Bashar al-Assad uitgehaald naar Turkije en de Verenigde Staten, omdat die landen soldaten in Syrië gestationeerd hebben.
10 sep 19:45
Het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken heeft de Amerikaanse ambassadeur in Moskou, John Sullivan, op het matje geroepen.
30 jun 13:02
De Russische president Vladimir Poetin heeft woensdag in een tv-uitzending zijn landgenoten opgeroepen zich te laten vaccineren tegen Covid-19.
12 jun 8:04
De Russisch-Amerikaanse betrekkingen hebben een dieptepunt bereikt sinds de Democraat Joe Biden zijn intrek heeft genomen in het Witte Huis
3 jun 17:13
President Joe Biden spreekt op zijn reis naar Europa ook apart met zijn Turkse ambtgenoot Erdogan.
28 mrt 15:21
De Russische president Vladimir Poetin heeft de bevolking zondag opgeroepen zich te laten inenten tegen het coronavirus, nadat is gebleken dat maar weinig inwoners zich laten vaccineren.
23 mrt 11:29
De Russische president Vladimir Poetin wordt dinsdag ingeënt tegen het coronavirus, maar het blijft geheim welk vaccin hij krijgt.
21 mrt 11:12
De Russische ambassadeur in de Verenigde Staten is zondag teruggekeerd in Moskou.
18 mrt 13:40
De Russische president Vladimir Poetin heeft laconiek gereageerd op uitspraken van zijn Amerikaanse collega Joe Biden.
17 mrt 13:30
In een openhartig interview met ABC News reageerde de Amerikaanse president Joe Biden bevestigend op de vraag of zijn Russische collega Vladimir Poetin een "moordenaar" is.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi