Laatste nieuws over vliegtuig
41 t/m 60 (van 130 artikelen)
2 nov 16:35
Een Nederlandse terreurverdachte die gesignaleerd stond, kon dit jaar in Düsseldorf toch het vliegtuig naar Turkije nemen doordat een telefoonstoring zorgde voor vertraging bij het uitvaardigen van een arrestatiebevel.
29 okt 17:50
Afgelopen zondag werd een passagier van een vlucht geschopt na het beledigen van twee medepassagiers die moslim zijn.
3 jul 13:00
Een toestel van Royal Air Maroc moest noodgedwongen een vlucht afblazen nadat een technisch mankement ontstond.
18 jun 22:02
Een piloot van de Duitse luchtvaartmaatschappij Eurowings is vrijdagavond opgestegen met achterlating van ongeveer zestig passagiers die in een bus op het asfalt van het vliegveld nog op weg waren naar het toestel.
18 jun 19:23
Afgelopen donderdag zat de schrik er bij 180 passagiers van een vlucht vanuit Manchester naar Agadir goed in.
20 mei 10:52
Drie Franse onderzoekers en een technisch deskundige van vliegtuigfabrikant Airbus zijn vrijdagochtend in Egypte aangekomen om het onderzoek naar het donderdagochtend verdwenen passagiersvliegtuig van EgyptAir te versterken.
19 mei 16:52
In het neergestorte toestel van EgyptAir zaten geen passagiers met met een Marokkaanse nationaliteit.
19 mei 10:39
In Egypte heerst verwarring over een noodsignaal dat het boven de Middellandse Zee verdwenen passagiersvliegtuig wel of niet zou hebben uitgezonden.
19 mei 10:38
De reddingsdienst van de Egyptische strijdkrachten heeft een noodsignaal opgevangen van het passagiersvliegtuig van EgyptAir dat in de nacht van woensdag op donderdag boven de Middellandse Zee verdween.
19 mei 10:35
De kapitein van een koopvaardijschip in de Middellandse Zee heeft in de nacht van woensdag op donderdag ongeveer 275 kilometer ten zuiden van het Griekse eiland Karpathos een "vlam in de lucht" gezien.
19 mei 10:33
Een passagiersvliegtuig van EgyptAir is van de radar verdwenen, meldt de luchtvaartmaatschappij donderdag vroeg op Twitter.
23 feb 21:01
Een jongeman bestormde onlangs een hal in de luchthaven van Al Aaroui omdat hij zo snel mogelijk moest vliegen.
19 jan 15:12
Reizigers die met Royal Air Maroc (RAM) vliegen doen er goed aan het eten te laten liggen.
28 nov 17:57
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan zegt dat het neerhalen van het Russische gevechtsvliegtuig hem erg heeft aangegrepen.
2 nov 7:59
De Airbus A321 van de Russische charter Kogalimavia is zaterdag in de lucht uiteengereten.
31 okt 13:01
Een passagiersvliegtuig van de Russische maatschappij Kogalimavia is neergestort in de Sinaï in Egypte.
19 okt 12:40
Een passagier van een Aer Lingus-vliegtuig is zondagavond tijdens een vlucht van Lissabon naar Dublin overleden nadat hij zich agressief had gedragen tegen een medepassagier.
17 sep 19:50
Ook als een vlucht wordt geannuleerd vanwege onvoorziene technische problemen moeten luchtvaartmaatschappijen de passagiers schadevergoeding betalen.
25 jan 20:45
De politie in Atlanta heeft zaterdag de passagiers van twee vliegtuigen geëvacueerd na een 'geloofwaardige' bomdreiging. Explosievenexperts en politiehonden hebben de toestellen doorzocht. Er zijn geen explosieven gevonden, lieten de luchtvaartautoriteiten weten.
11:47
In de Javazee bij Borneo waar gezocht wordt naar sporen van het verdwenen vliegtuig van Air Asia zijn lichamen en brokstukken gezien.
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi