Laatste nieuws over vn
181 t/m 200 (van 385 artikelen)
16 nov 11:30
Tijdens de vredesmissie van de Verenigde Naties in Ivoorkust is de Marokkaanse militair Driss Zarrik om het leven gekomen.
12 nov 17:50
De Marokkaan Jamal Benomar mag zich officieel speciaal adviseur van secretaris generaal van de Verenigde Naties Ban Ki-moon noemen.
11 nov 13:32
De duizenden vluchtelingen die vanuit Afrika de Middellandse Zee naar Europa oversteken, vormen een fractie vergeleken met de hoeveelheid vluchtelingen die op het Afrikaanse continent onderweg zijn.
30 okt 15:40
Het referendum over de associatieovereenkomst met Oekraïne op 6 april volgend jaar gaat de gemeenten veel geld kosten.
26 okt 17:30
Bewerkt vlees is kankerverwekkend, rood vlees is mogelijk kankerverwekkend. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) van de Verenigde Naties heeft maandag officieel gewaarschuwd voor het vlees.
7 okt 15:24
De Europese Unie gaat vanaf woensdag in de Middellandse Zee op zoek naar mensensmokkelaars.
11 sep 16:42
De Palestijnse vlag wordt vermoedelijk nog deze maand opgehangen bij het hoofdkwartier van de Verenigde Naties.
9 sep 20:09
Een Marokkaanse blauwhelm is gisteren in de Centraal Afrikaanse Republiek om het leven gekomen tijdens een verkeersongeval.
14 aug 17:31
Een Egyptische strijder heeft opgeroepen tot zelfmoordaanvallen op Nederlandse en Franse militairen in Mali.
21 apr 12:16
Voormalig advocaat Bram Moszkowicz heeft zich dinsdag in Den Haag gepresenteerd als voorman van de nieuwe politieke partij VoorNederland (VNL).
16 apr 14:44
De speciale gezant van de Verenigde Naties in Jemen is opgestapt.
7 apr 15:20
De Palestijnen 'staan klaar' om te zien of de Verenigde Naties de 'politieke wil' hebben om een resolutie aan te nemen waarin een einddatum wordt genoemd voor de illegale Israëlische bezetting en waarmee de stichting van een Palestijnse staat mogelijk wordt gemaakt.
6 apr 19:01
De Veiligheidsraad van de Verenigde Naties buigt zich maandag in een spoedzitting over de situatie in het Palestijnse vluchtelingenkamp Yarmouk bij de Syrische hoofdstad Damascus.
16 mrt 15:31
De Europese Unie overweegt een vredesmissie in het verscheurde Noord-Afrikaanse land Libië.
2 mrt 15:03
De Amerikaanse minister van buitenlandse zaken John Kerry heeft het maandag in de Mensenrechtenraad van de Verenigde Naties opgenomen voor zionistenland Israël.
27 feb 15:43
De Veiligheidsraad van de Verenigde Naties moet spoedoverleg beleggen over de bescherming van het culturele erfgoed van Irak tegen beweging Daesh
25 feb 18:05
De voormalige president van Jemen Ali Abdullah Saleh heeft tijdens zijn regeerperiode tussen de 28 en 53 miljard euro vergaard.
17:51
Bij een verkeersongeval in het westen van Ivoorkust zijn drie Marokkaanse blauwhelmen omgekomen tijdens een VN-missie.
14:25
Terreurbeweging Daesh maakt zich in Irak schuldig aan het systematisch martelen, verkrachten en vermoorden van kinderen die tot minderheidsgroepen behoren.
3 dec 13:19
De Algemene Vergadering van de Verenigde Naties heeft de zionistenstaat dinsdag een reprimande gegeven voor zijn weigering een antikernwapenverdrag te onderschrijven.
<< < 8 9 10 11 12 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi