Laatste nieuws over vn
101 t/m 120 (van 379 artikelen)
19 sep 17:03
President Donald Trump heeft dinsdag gewaarschuwd dat de VS genoodzaakt kunnen zijn Noord-Korea 'compleet te vernietigen' als dat land niet inbindt.
19 sep 14:18
De commissie van de Verenigde Naties die het geweld in Myanmar onderzoekt, heeft meer tijd nodig.
14 sep 11:50
VN-secretaris-generaal Antonio Guterres heeft de autoriteiten van Myanmar gisteren opgeroepen militaire acties op te schorten en het geweld tegen de Rohingya-moslims te beëindigen.
12 sep 9:19
De Veiligheidsraad van de Verenigde Naties heeft maandag nieuwe sancties opgelegd aan Noord-Korea.
11 sep 17:02
De aanvallen van veiligheidstroepen in Myanmar gericht op de Islamitische bevolkingsgroep van de Rohingya, lijken op 'een schoolvoorbeeld van etnische zuiveringen'. Dit heeft de Hoge Commissaris voor Mensenrechten van de Verenigde Naties, Zeid Ra'ad al-Hussein, maandag gezegd.
6 sep 18:00
VN-onderzoekers houden de Syrische luchtmacht verantwoordelijk voor de gifgasaanval op de plaats Khan Sheikhoun, waarbij in april zeker 83 doden vielen.
14 aug 10:00
De commissie van de Verenigde Naties die belast is met de oorlog in Syrië heeft 'genoeg bewijzen om de Syrische president Bashar al-Assad te veroordelen wegens oorlogsmisdaden'.
4 aug 17:02
Daesh maakt zich nog steeds schuldig aan genocide op Yezidi's.
27 jul 20:30
Koning Mohammed VI, voorzitter van de Al-Quds-commissie, heeft gisteren in een brief aan de secretaris-generaal van de VN, António Guterres, het onaanvaardbare Israëlische beleid sterk veroordeeld.
3 jun 12:00
Marokko is afgelopen woensdag unaniem verkozen tot vice-president van de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties, welke van september 2017 tot september 2018 in werking zal treden.
2 jun 8:05
De Verenigde Naties noemen de stap van de Amerikaanse president Trump om uit het verdrag van Parijs te stappen een "grote teleurstelling voor de globale pogingen om de uitstoot van broeikasgas te beperken en te werken aan globale veiligheid".
22 mei 8:26
Marokko heeft de agressie op één van zijn diplomaten streng veroordeeld.
3 mei 17:01
Israël straft de Verenigde Naties omdat cultuurorganisatie Unesco kritiek heeft geuit op het land.
24 mrt 18:15
De jonge Marokkaanse kunstenares Najat Elbaz exposeerde haar schilderijen van 21 tot 24 maart in het VN-hoofdkwartier in New York, als onderdeel van een kunsttentoonstelling georganiseerd tijdens de 61e zitting van de Commissie van de de Verenigde Naties (CSW61).
24 mrt 15:40
De Mensenrechtenraad van de Verenigde Naties wil een missie naar Myanmar sturen, het voormalige Birma.
14 mrt 20:30
Het Syrische leger heeft weer verboden chemische wapens gebruikt.
28 feb 19:30
Rusland en China hebben een resolutie van de VN Veiligheidsraad over Syrië geblokkeerd.
28 feb 8:05
De eenzijdige terugtrekking van Marokko's veiligheidstroepen uit de regio Guerguerat is 'een belangrijke stap', aldus een woordvoerder van de Europese Unie.
27 feb 9:19
Marokko heeft besloten om zich onmiddellijk terug te trekken uit de regio Guerguerat, volgens een verklaring uitgegeven door het Marokkaanse ministerie van Buitenlandse Zaken.
21:01
De tekenen voor een acute hongersnood in Somalië worden steeds duidelijker. Dat zegt hulporganisatie Save the Children zondag.
<< < 4 5 6 7 8 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi