Laatste nieuws over vn
121 t/m 140 (van 381 artikelen)
27 feb 9:19
Marokko heeft besloten om zich onmiddellijk terug te trekken uit de regio Guerguerat, volgens een verklaring uitgegeven door het Marokkaanse ministerie van Buitenlandse Zaken.
26 feb 21:01
De tekenen voor een acute hongersnood in Somalië worden steeds duidelijker. Dat zegt hulporganisatie Save the Children zondag.
20 feb 13:01
Delen van het door oorlog verwoeste Zuid-Soedan zijn getroffen door hongersnood. Dit betekent dat al mensen sterven door voedselgebrek.
3 feb 20:00
Het leger en de politie in Myanmar hebben zich schuldig gemaakt aan massamoord op en verkrachting van Rohingya.
24 jan 19:40
De nasleep van wat Algerije haar Marokkaanse immigranten aandeed in 1975 is nog altijd merkbaar.
16 jan 14:45
Hulporganisaties van de Verenigde Naties hebben maandag een oproep gedaan voor toegang tot kinderen en gezinnen in Syrië die afgesneden zijn van humanitaire hulp.
13 jan 17:35
Vluchtelingen en migranten overlijden door de koudegolf in Europa en overheden moeten meer doen om te helpen. Met die boodschap kwam het vluchtelingenagentschap van de Verenigde Naties (UNHCR) vrijdag.
11 jan 8:04
De Verenigde Naties en hun nieuwe secretaris-generaal António Guterres moeten nu eens de daad bij het woord voegen.
19:30
Twee Marokkaanse blauwhelmen werden gedood en twee werden verwond tijdens een vredesmissie van de Verenigde Naties in Centraal-Afrikaanse Republiek (CAR).
28 dec 19:30
Aankomend president Donald Trump heeft donderdag nog eens duidelijk gemaakt dat Israël van hem een stuk meer ruimte zal krijgen dan van zijn voorganger Obama.
25 dec 10:01
Israël stopt ermee te betalen voor instellingen van de Verenigde Naties.
24 dec 12:05
De Palestijnse leiders hebben de aanvaarding van de VN-resolutie tegen het bouwen van Israëlische nederzettingen op bezet grondgebied vrijdagavond als een historische zege gevierd.
19 dec 16:00
De minderjarigen die vastzaten in een weeshuis in het oosten van Aleppo zijn in veiligheid gebracht.
19 dec 8:04
De Veiligheidsraad van de Verenigde Naties heeft zondag na vele uren onderhandelen een resolutievoorstel gemaakt voor het sturen van waarnemers naar Aleppo.
17 dec 20:05
Meer en meer samenwerking, dat is het hoofddoel van deze resolutie.
15 dec 22:25
Een herhaling van het bloedige beleg van Aleppo dreigt zich te voltrekken in de stad Idlib als niet snel een staakt-het-vuren wordt afgesproken.
12 dec 8:05
Veilig Verkeer Nederland en verzekeraar Interpolis willen het aantal jonge verkeersslachtoffers terugdringen door ze een training met een virtual reality-bril te geven.
9 dec 19:15
De Verenigde Naties hebben er bij de Myanmarese regeringsleider Aung San Suu Kyi op aangedrongen het noordwesten van het land te bezoeken.
9 dec 9:19
De Iraakse politie heeft donderdag moeten ingrijpen toen een poging voedsel en andere hulpgoederen uit te delen in Mosul volledig uit de hand liep.
2 dec 8:10
In delen van Zuid-Soedan worden etnische zuiveringen gepleegd die doen denken aan de volkerenmoord in Rwanda van 1994.
<< < 5 6 7 8 9 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi