voetbal
14 jan 19:43
Marokko is na twee groepswedstrijden op de Afrika Cup al zeker van de achtste finales.
13 jan 22:49
Het bestuur van de Italiaanse voetbalclub Sampdoria is boos over enkele uitspraken van voetballer Mohamed Ihattaren.
13 jan 19:08
De Nederlandse aanvaller Anwar El Ghazi maakt het seizoen op huurbasis af bij Everton.
8 jan 22:18
Mali's voetbalinternational Ousmane Coulibaly heeft tijdens een duel tussen zijn club Al-Wakrah en Al-Rayyan een hartaanval gekregen.
7 jan 14:34
Sc Heerenveen heeft de Belgische middenvelder Anas Tahiri gecontracteerd, als vervanger van Joey Veerman.
3 jan 11:39
Als het aan de Duitse tak van mensenrechtenorganisatie Human Rights Watch ligt, vertrekt de top van het Internationaal Olympisch Comité (IOC).
26 dec 13:40
Afrikaanse voetballers uit Europese competities zoals de Premier League hoeven zich pas op 3 januari in Kameroen te melden voor de Afrika Cup.
23 dec 12:31
Verdediger Souffian El Karouani van NEC en aanvaller Zakaria Aboukhlal van AZ behoren tot de selectie van Marokko voor het toernooi om de Afrika Cup.
22 dec 23:06
FC Utrecht heeft in de Eredivisie in de laatste wedstrijd voor de winterstop een nederlaag tegen FC Twente maar net kunnen voorkomen.
21 dec 19:21
De Afrika Cup gaat volgende maand door. Dat zegt Patrice Motsepe, voorzitter van de Afrikaanse voetbalbond CAF. "Ik ga op 9 januari naar de openingswedstrijd tussen Kameroen en Burkina Faso kijken", stelde hij.
16 dec 15:52
Trainer Erik ten Hag schat de kans klein in dat Noussair Mazraoui zondag met Ajax de uitwedstrijd tegen Feyenoord kan spelen.
15 dec 11:55
De Afrikaanse voetbalfederatie CAF onderzoekt of de Afrika Cup in januari wel door kan gaan.
12 dec 20:35
Trainer Erik ten Hag weet nog niet wanneer Noussair Mazraoui weer beschikbaar is voor Ajax.
11 dec 10:15
Een delegatie van de Nederlandse voetbalbond KNVB heeft in Qatar een gesprek gehad met arbeidsmigranten.
2 dec 14:00
Amnesty International heeft Max Verstappen aangemoedigd zich uit te spreken over de mensenrechtensituatie in Saoedi-Arabië.
1 dec 15:24
Homoseksuele voetbalsupporters kunnen hun geaardheid tijdens het komende Wereldkampioenschap voetbal in Qatar beter niet in het openbaar tonen.
30 nov 16:23
NOC*NSF doet een oproep aan het kabinet de avondlockdown voor sport aan te passen. De Tweede Kamer vergadert woensdag over de maatregelen.
29 nov 14:58
Wereldvoetbalbond FIFA gaat bij de komende editie van de Arab Cup experimenteren met camera's die buitenspelsituaties kunnen helpen bepalen.
25 nov 12:10
De Afrikaanse landen die aangesloten zijn bij wereldvoetbalbond FIFA zullen waarschijnlijk in groten getale de plannen voor een tweejaarlijks WK voetbal steunen.
24 nov 11:01
De Franse aanvaller Karim Benzema van Real Madrid is veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van één jaar en het betalen van een boete van 75.000 euro.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi