Laatste nieuws over volksgezondheid
21 t/m 40 (van 174 artikelen)
10 jan 17:59
Patiënten die per ambulance naar het ziekenhuis worden vervoerd, moeten in Groot-Brittannië ongekend lang wachten voordat ze worden opgenomen.
8 jan 16:49
De 'Zuid-Afrikaanse mutatie' van het coronavirus is nu ook in Nederland vastgesteld.
6 jan 10:35
In de afgelopen twee dagen hebben 59.608 mensen al een afspraak gemaakt om te worden ingeënt tegen het coronavirus.
5 jan 17:03
Het aantal positieve coronatesten is afgelopen week met 16% gedaald, maar het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) ziet nog geen "overtuigende effecten van de lockdown".
13:17
De landelijke lockdown in Duitsland wordt waarschijnlijk verlengd tot na 10 januari. Het coronavirus grijpt volgens Duitse topfunctionarissen nog steeds te snel om zich heen.
29 dec 7:11
Kinderverpleegkundigen willen dat kinderen op grote schaal worden ingeënt tegen het rotavirus.
22 dec 15:51
Het zogeheten reproductiegetal, dat aangeeft hoe snel het coronavirus zich verspreidt, is nauwelijks gewijzigd.
22 dec 6:38
Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) geeft dinsdag weer een wekelijks overzicht van de verspreiding van het coronavirus in Nederland.
20 dec 17:08
De nieuwe variant van het coronavirus die in het Verenigd Koninkrijk om zich heen grijpt, is reden tot zorg.
20 dec 11:36
Het is nog te vroeg om te zeggen of de aanwezigheid in Nederland van de nieuwe variant van het coronavirus gevolgen zal hebben voor het geldende coronabeleid.
17 dec 12:46
Het ministerie van Volksgezondheid komt pas volgende week met meer informatie over wanneer Nederland start gaat met de vaccinatiecampagne, zegt een woordvoerder.
16 dec 21:22
Duitsland begint op 27 december met het vaccineren van de bevolking tegen het coronavirus.
15 dec 16:21
De drukte in de teststraten is afgelopen week toegenomen en het duurt ook langer voordat mensen de uitslag van hun coronatest krijgen.
13 dec 1:45
De eerste coronavaccins van Pfizer worden zaterdag gereedgemaakt om te worden gedistribueerd vanaf de locatie van het bedrijf in Kalamazoo in de Amerikaanse staat Michigan.
11 dec 15:02
De tegenslag die farmaceuten Sanofi en GlaxoSmithKline (GSK) ervaren bij de ontwikkeling van een coronavaccin heeft niet direct gevolgen voor Nederland.
10 dec 21:36
Hugo de Jonge is niet langer lijsttrekker van het CDA. Het lukt hem niet om het leiderschap van de partij te combineren met zijn werk als minister van Volksgezondheid, laat hij in een verklaring weten.
9 dec 20:43
Er komt een aanmeldsysteem voor mensen die zich willen laten vaccineren tegen corona.
8 dec 22:03
Het kabinet komt met 58,5 miljoen euro om eenzaamheid bij jongeren en jongvolwassenen tijdens de coronacrisis tegen te gaan.
8 dec 8:59
De 90-jarige Margaret Keenan is dinsdag in het Verenigd Koninkrijk als eerste persoon ingeënt met het nieuwe coronavaccin van Pfizer en BioNTech.
6 dec 19:31
Het aantal besmettingen is nog veel te hoog om aan versoepeling van de coronamaatregelen te denken richting de feestdagen. Dat was de conclusie van het Catshuis overleg, meldden ingewijden aan het ANP.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi